دستورات غذایی

موس کرم شکلات

مواد لازم :

  • پودر کرم شکلات دراژه 1 بسته
  • شیر 2 لیوان
  • زرده تخم مرغ 2 عدد
  • خامه شکلاتی 300 گرم
  • پودر نسکوئیک شکلاتی 2 قاشق غذا خوری سرپر

طرز تهیه :

پودر کرم شکلات را با 2 لیوان شیر،زرده تخم مرغ، خامه شکلاتی و پودر نسکوئیک در همزن برقی( میکسر) مخلوط کرده و سپس روی شعله گاز گذاشته تا بجوشد. در طول مدت زمانی که مایع به نقطه جوش می رسد، مدام باید مایع را هم بزنید تا ته نگیرد.سپس سس کارامل موجود در جعبه را کف ظرف ریخته و مایع را روی آن بریزید.ظرف را داخل یخچال گذاشته تا خود را بگیرد.

شیر برنج با ژله ی آلبالو

طرز تهیه :

مواد لازم:پودر ژله آلبالو دراژه  1 بسته

شیر برنج آماده شده: معادل یک ظرف گرد 500 گرم 

برگ پونه برای تزئین 

طرز تهیه:

شیر برنج را در ظرف دلخواه بریزید و سپس صبر کنی تا خود را بگیرد .پودر ژله آلبالو را با یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد (مطابق با دستور روی جعبه) حل کرده و صبر کنید تا سرد شده و کمی خود را بگیرد. سپس به آرامی روی شیر برنج قرار داده تا ژله روی شیر برنج بایستد.ظرف را داخل یخچال قرار داده تا ژله کاملا خود را بگیرد.در پایان سطح روی دسر را با برگ پونه تزئین کنید.

هفت یخ در بهشت

مواد لازم :

  • پودر ژله لیمو دراژه یک بسته
  • آب ۲ لیوان
  • سون آپ ۲ لیوان
  • آناناس ۴ پره
  • برگ نعنا چند برگ
  • لیمو ورقه ۲ عدد

طرز تهیه :

پودر ژله لیمو را با آب مخلوط کرده و روی شعله به هم بزنید تا خوب حل شود. سپس صبر کنید تا بخار مایع برود. مایع را در یخدان های قالبی ریخته و در جا یخی قرار دهید تا مکعبهای یخی حاصل شود. سون آپ را با آناناس در همزن برقی (میکسر) مخلوط کرده و در لیوان ها بریزید. سپس یخ های درست شده را در لیوان ها انداخته و با لیمو و نعنا تزیین نمایید.

کارناوال

مواد لازم :

  • پودر ژله تمشک بدون شکر دراژه یک بسته
  • سون آپ ۲ لیوان
  • سیب ریز خرد شده ۱ عدد
  • برگ نعنا یک دسته
  • یخ خرد شده معادل ۱۲ عدد

طرز تهیه :

برگ های نعنا را ته ۲ لیوان قرار دهید. سون آپ را با پودر ژله تمشک بدون شکر (رژیمی) مخلوط کرده و در لیوان ها بریزید. سپس سیب ها و یخ های خرد شده را به لیوان ها بیافزایید و نوش جان فرمایید.

حتما از پودر ژله تمشک بدون شکر دراژه استفاده نمایید.

کارناوال

کلونل پرتقال

مواد لازم :

  • پودر دسر میوه ای پرتقال دراژه یک بسته
  • پرتقال ۴عدد
  • شیر ۲ لیوان
  • خامه ۱۰۰ گرم
  • برگ نعنا برای تزیین

طرز تهیه :

ابتدا دو سانتی متر از سر پرتقال ها را بریده، درون پرتقال ها را با قاشق خالی کنید. با ۲ لیوان شیر، پودر دسر میوه ای پرتقال و ۱۰۰ گرم خامه را خوب مخلوط کرده و بجوشانید. بعد از آنکه بخار مایع رفت، درون پرتقال ها را با مایع پر کنید و داخل یخچال بگذارید تا خود را بگیرند. سپس روی پرتقال ها را با برگ نعناع تزیین نمایید.

نکته: به جای دسر پرتقال می توان از ژله پرتقال دراژه مطابق با دستور روی پاکت نیز استفاده کرد.

آلا والای موز

آلا والای موز

مواد لازم :

  • پودر دسر موز دراژه یک بسته
  • سیب یک عدد
  • موز ۳ عدد
  • شیر ۲ لیوان
  • خامه برای تزیین

طرز تهیه :

موزها را خرد کرده و به همراه پودر دسر موز و ۲ لیوان شیر در هم زن برقی (میکسر) مخلوط کرده و سپس روی شعله گاز حرارت دهید تا حباب بزند. مایع را درون ظرف مناسب ریخته و صبر کنید تا کمی خنک شود. سپس سیب ها را خرد کرده، درون مایع ریخته و ظرف را داخل یخچال بگذارید تا دسر خودش را بگیرد. ر پایان، سطح وی دسر را با خامه و حلقه های موز تزیین فرمایید.

میکس لاویز

میکس لاویز

مواد لازم :

  • پودر ژله انار دراژه یک بسته
  • پودر ژله انگور دراژه یک بسته
  • پودر دسر موز دراژه یک بسته
  • انار دانه شده ۱ عدد
  • توت فرنگی حلقه شده ۱۰ عدد
  • موز ۱ عدد
  • شیر ۱/۵ لیوان
  • خامه ۱۰۰ گرم

طرز تهیه :

دسر موز دراژه را مطابق با دستور روی پاکت تهیه نموده و سپس با موزهای حلقه شده مخلوط نمایید. ژله انار دراژه را مطابق با دستور روی پاکت تهیه نموده و سپس با دانه های انار مخلوط نمایید. ژله انگور دراژه را مطابق با دستور روی پاکت تهیه نموده و سپس با توت فرنگی حلقه شده مخلوط نمایید. در ظرف های دلخواه، دسر موز را ریخته و روی آن ژله های انار و انگور اضافه نمایید.

سویت سالاد

سویت سالاد

مواد لازم :

  • پودر ژله لیمو دراژه یک بسته
  • پودر دسر نارگیل دراژه یک بسته
  • سیب ریز خرد شده ۱ عدد
  • موز حلقه شده ۱ لیوان
  • توت فرنگی حلقه شده ۵ عدد
  • نارنگی پوست کنده و پرک شده ۱ عدد
  • شیر ۲ لیوان

طرز تهیه :

پودر ژله لیمو را با ۱/۵ لیوان آب هم زده و بجوشانید. سپس مایع را در ظرف مناسب ریخته و صبر کنید تا خنک شود. سیب، موز، توت فرنگی و نارنگی را به مایع ژله اضافه کرده، در ظرف مناسب ریختهو در داخل یخچال قرار دهید تا ژله خود را بگیرد. سپس پودر دسر نارگیل را با شیر مخلوط کرده و بجوشانید و صبر نمایید تا کمی خنک شود. سپس آن را روی ژله لیمو ریخته و دوباره در یخچال گذاشته تا دسر خوب ببندد.

میکس ژنو

میکس ژنو

مواد لازم :

  • دسر میوه ای پرتقال دراژه یک بسته
  • دسر میوه ای پرتقال دراژه یک بسته
  • شیر ۴ لیوان
  • بیسکوییت دایجستیو ۲ بسته
  • بیسکوییت ویفر میوه ای خرد شده ۲ بسته
  • مربای توت فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
  • خامه برای تزیین

طرز تهیه :

دسر پرتقال را مطابق با دستور روی پاکت در ظرفی مناسب تهیه فرمایید. دسر پرتقال را از یخچال درآورده و روی آن را با ویفرهای خرد شده بپوشانید و روی ویفرها را با مربای توت فرنگی بپوشانید. سپس مطابق با دستور روی پاکت، مایع دسر آلبالو را نیز تهیه کرده و روی لایه مربای توت فرنگی ریخته و داخل یخچال بگذارید تا دسر کاملا خودش را بگیرد. در پایان روی سطح دیر را با دانه های توت فرنگی و خامه تزیین فرمایید.

کرم کارامل اسپرسو

کرم کارامل اسپرسو

مواد لازم :

  • پودر کرم کارامل دراژه یک بسته
  • قهوه دم شده ۲ استکان
  • شکلات رنده شده ۱۵۰ گرم
  • بیسکوییت ساده ۱ بسته
  • شیر ۲ لیوان

طرز تهیه :

بیسکوییت، ۲ استکان قهوه دم شده و شکلات رنده شده را با هم مخلوط کرده، جوشانده و بگذارید تا سرد شود. پودر کرم کارامل را با ۲ لیوان شیر مطابق با دستور روی پاکت خو حل کرده و سس کارامل را در ظرف مناسب بریزید. سپس مایع کرم کارامل را روی آن ریخته و در یخچال قرار داده تا خودش را بگیرد. بعد ظرف کرم کارامل را برگردانید و دور کرم کارامل را با مایعی که در ابتدا تهیه نموده اید تزیین نمایید.

فلوت سحرآمیز

فلوت سحرآمیز

مواد لازم :

  • پودر دسر نارگیلی دراژه یک بسته
  • بستنی وانیلی ۳۰۰ گرم
  • کمپوت انبه ۱ عدد
  • شیر ۲ لیوان

طرز تهیه :

ابتدا پودر دسر نارگیلی را در ۲ لیوان شیر حل کرده، جوشانده و در چهار کاسه کوچک ریخته و داخل یخچال بگذارید. انبه و بستنی وانیلی را با هم مخلوط کرده و روی دسر نارگیلی بگذارید.

کرم کارامل پانچ

کرم کارامل پانچ

مواد لازم :

  • پودر دسر کرم کارامل دراژه یک بسته
  • موز خرد شده ۲ عدد
  • توت فرنگی ۱۰ عدد
  • آناناس خرد شده ۳ پره
  • سیب خرد شده ۲ عدد
  • شیر ۱/۵ لیوان

طرز تهیه :

شیر و پودر کرم کارامل را با هم مخلوط کرده، جوشانده و صبر کنید تا مایع کمی خنک شود. سپس تمام میوه های خرد شده را به مایع اضافه نموده و آن را در ظرفی بریزید ک ه کف آن سس کارامل ریخته شده است. سپس ظرف را در یخچال گذاشته تا خودش را خوب بگیرد. در پایان ظرف را از یخچال درآورده و روی ظرف مناسب برگردانید.

آناستازیا لمون

آناستازیا لمون

مواد لازم :

  • پودر ژله لیمو دراژه یک بسته
  • آب یک لیوان
  • ماست شیرین یک لیوان
  • آناناس خرد شده ۴ پره
  • موز خرد شده ۲ عدد
  • توت فرنگی ۱۰ عدد
  • پوست لیمو رنده شده برای تزیین ۲ عدد

طرز تهیه :

پودر ژله لیمو را با یک لیوان آب جوش خوب حل کنید، سپس بگذارید تا خنک شود و به آن ماست شیرین اضافه کنید و خوب هم بزنید. میوه ها را خرد کرده و در مایع درست شده بریزید و در یخچال گذاشته تا خودش را بگیرد. در پایان سطح روی دسر را با پوست لیمو رنده شده و خامه تزیین فرمایید.

رولت بلژیکی

رولت بلژیکی

مواد لازم :

  • پودر ژله آلبالو دراژه یک بسته
  • آب آلبالو یک لیوان
  • آب جوش یک لیوان
  • زرده تخم مرغ ۴ عدد
  • آرد ۳ قاشق غذاخوری
  • شکر ۳ قاشق غذاخوری
  • وانیل نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه :

پودر ژله دراژه را در یک لیوان آب جوش حل کرده و سپس به آن یک لیوان آب آلبالو اضافه نمایید و خوب به هم بزنید و صبر نمایید تا کمی خورد را بگیرد. سپس باید آن را وسط خمیر رولت قرار دهید.

طرز تهیه خمیر رولت:

۴ عدد زرده تخم مرغ را به همراه شکر خوب بزنید. سپس آرد وانیل را اضافه کرده و دوباره مخلوط را خوب به هم بزنید. خمیر آماده شده را روی پارچه نمدار برگردانید. مایه ژله را در وسط خمیر قرار داده و رول کنید. در پایان رول های درست شده را داخل یخچال بگذارید تا خود را بگیرند.

آناناس پاپیولار

آناناس پاپیولار

مواد لازم :

  • پودر ژله آناناس دراژه یک بسته
  • کنسرو آناناس یک قوطی
  • خامه ۲۵۰ میلی لیتر
  • بیسکوییت ساده بدون کرم ۱ بسته ۲۵۰ گرمی

طرز تهیه :

آناناس های قطعه قطعه شده را کف ظرف بخوابانید. یک بسته پودر ژله آناناس را در یک لیوان آب جوش خوب حل کرده و به آن یک لیوان آب سرد اضافه کنید. و روی آناناس های خوابیده بریزید.

ظرف را در یخچال گذاشته تا ژله خود را بگیرد. پودر ژله آناناس دوم را با ۲۵۰ میلی لیتر خامه خوب مخلوط کرده و آن را روی ژله گرفته شده بمالید.

در پایان با بیسکوییت خرد شده سطح آن را تزیین نمایید.

هاوایی

هاوایی

مواد لازم :

  • پودر ژله آناناس دراژه یک بسته
  • آناناس کامل یک عدد
  • توت فرنگی و آلبالو برای تزیین
  • آب سرد یک لیوان
  • آب جوش یک لیوان

طرز تهیه :

ابتدا آناناس را از ۳ سانتی متر زیر برگ های آن بریده، با قاشق داخل آناناس را خالی کرده و خرده آناناس ها را ریر ریز کنید. در یک ظرف مناسب پودر آناناس را بایک لیوان آب جوش  خوب حل کرده و به آن یک لیوان آب سرد اضافه کنید. سپس آناناس های ریز شده را داخل ظرف ریخته، هم بزنید. مایع را درون آناناس خالی شده بریزید. آناناس را داخل یخچال بگذارید تا مایع داخل آن خوب ببندد. در پایان با دانه های توت فرنگی و آلبالو،‌سطح آن را تزیین نمایید.

برانی رازبری

برانی رازبری

مواد لازم :

  • پودر ژله تمشک دراژه یک بسته
  • کیک کاکایویی ۲۵۰ گرم
  • خامه شکلاتی ۳۰۰ گرم
  • آب یک استکان
  • کره ۱۰۰ گرم

طرز تهیه :

کیک آماده کاکایویی را خوب پودر کرده، با ۵۰ گرم کره و خامه شکلاتی مخلوط کرده و در ماهی تابه تفت دهید. سپس آن را در کف ظرف بریزید. در ماهی تابه  ای دیگر ۵۰ گرم کره را با پودر ژله تمشک و یک لیوان آب تفت دهید تا غلیظ شود و بجوشد. سپس این سس درست شده را روی کیک برانی بریزید.
این دسر هم سرد و هم داغ سرو می گردد.

کارامل پیچ

کارامل پیچ

مواد لازم :

  • پودر دسر کرم کارامل دراژه یک بسته
  • شیر ۱/۵ لیوان
  • کمپوت هلو یک قوطی
  • خامه ۱۰۰ گرم

طرز تهیه :

پودر دسر کرم کارامل را با ۱/۵ لیوان شیر و ۱۰۰ گرم خامه مخلوط کرده و بجوشانید. سپس روی سس کارامل بریزید. سپس مایع را روی هلو ها ریخته و ظرف را داخل یخچال بگذارید تا دسر کاملا خود را بگیرد. در پایان دسر خود را با تکه های هلو تزیین نمایید.

باواریانی پرتقال

باواریانی پرتقال

مواد لازم :

  • پودر ژله پرتقال دراژه یک بسته
  • آب پرتقال ۲ لیوان
  • پاستیل های رنگی یک بسته
  • پرتقال برش خورده برای تزیین

طرز تهیه :

پودر ژله را به همراه ۲ لیوان آب پرتقال مخلوط کرده و حرارت دهید تا خوب حل شود و صبر نمایید تا بخار آن برود. چند عدد پاستیل کف آن گذاشته و روی آن را مایع بریزید، سپس تکه های پرتقال را به آن اضافه نموده و داخل یخچال بگذارید تا دسر خود را بگیرد.

شارلوت انگوری

شارلوت انگوری

مواد لازم :

  • پودر ژله انگور دراژه یک بسته
  • انگور بدون هسته یا هسته گرفته ۲۵۰ گرم
  • کیک آماده وانیلی ۳۰۰ گرم
  • کره ۵۰ تا ۷۰ گرم

طرز تهیه :

کیک وانیلی را درون تابه خوب خرد کرده و با کره آب شده تفت دهید. انگورها را نیز لابه لای کیک، به مدت ۱۰ ثانیه تفت دهید تا عطر کره به انگور نزدیک شود و آن را کف ظرف پیرکس پهن کنید. سپس پودر ژله انگور را مطابق با دستور روی پاکت آماده کرده و روی مواد داخل پیرکس به آهستگی بریزید و مقداری از انگورها را درون مایع ژله بیاندازید. ظرف را داخل یخچال بگذارید تا ژله خود را بگیرد.

شارلوت انگوری

پاسکال پریمال

مواد لازم :

  • پودر ژله توت فرنگی دراژه یک بسته
  • ماست تازه شیرین ۱/۵ لیوان
  • آب جوش نصف لیوان
  • توت فرنگی ۱۰ عدد خورد شده
  • شکر یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

ابتدا پودر ژله را با نصف لیوان آب جوش خوب حل کرده و به همراه سایر مواد در هم زن برقی (میکسر) ریخته و خوب مخلوط کنید. مایع را در لیوان های پایه دار بریزید و داخل یخچال بگذارید تا خود را بگیرد. در پایان ، سح روی دسر را با توت فرنگی تزیین نمایید.

کرپ با سس انگور

کرپ با سس انگور

مواد لازم :

  • پودر ژله انگور دراژه یک بسته
  • شیر یک لیوان
  • تخم مرغ ۲عدد
  • آرد ۲ قاشق غذاخوری
  • خامه ۵۰ گرم

طرز تهیه :

شیر، تخم مرغ و آرد را با هم مخلوط کرده و آن را کف ماهیتابه به صورت نازک پهن کنید. دو طرف آن را سرخ نموده و در شقاب بیاندازید. با این مقدار مایع، ۲ تا ۳ عدد خمیر کرپ را آماده کرده اید. در ماهیتابه دوم، مخلوط پودر ژله انگور را با یک لیوان آب و خامه تفت دهید، سپس روی خمیر کرپ بریزید و خمیر را ببندید.

کرپ با سس انگور

فرنچ تست ژلی

مواد لازم :

  • پودر ژله آلبالو دراژه یک بسته
  • نان تست ۴عدد
  • تخم مرغ ۲عدد
  • شیر یک استکان
  • آلبالو برای تزیین
  • کره برای سرخ کردن

طرز تهیه :

پودر ژله آلبالو را باشیر و تخم مرغ خوب مخلوط کرده تا یک دست شود. سپس نا ن تست ها را در مایع زده و در تابه سرخ کنید. وقتی نان ها سرخ شدند. می توانید روی آنها خامه ریخته و دانه های آلبالو تزیین نمایید.

پوز و کوکونات

مواد لازم :

  • پودر دسر نارگیل دراژه یک بسته
  • شیر ۲ لیوان
  • شکلات کاکایویی قهوه ای رنده شده ۲۰۰ گرم
  • دارچین برای تزیین
  • گردو رنده شده یا خرد شده ۲۰۰ گرم

طرز تهیه :

ابتدا دسر نارگیل را با شیر مخلوط کرده و بجوشانید. سپس مایع را در ظرف مناسبی ریخته و صبر کنید تا کمی خنک شود. به صورت نامنظم و لایه لایه، شکلات رنده شده و گردو را روی دسر بریزید، ظرف را داخل یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.

کرانچی بنانا

کرانچی بنانا

مواد لازم :

  • پودر ژله هلو دراژه یک بسته
  • تخم مرغ یک عدد
  • شیر یک استکان
  • موز ۳ عدد
  • پودر سوخاری یک لیوان الک شده

طرز تهیه :

نصف پاکت از پودر ژله هلو را با یک عدد تخم مرغ و شیر در ظرفی مناسب مخلوط کرده و به هم بزنید تا پودر خوب حل شود. سپس موزها را به اندازه ۲ بند انگشت خرد کرده و آنها را با آب خیس کنید و داخل ظرف مایه بیاندازید.

در ظرفی جدا پودر سوخاری و مابقی پودر ژله را با هم ترکیب کنید. موزها را از مایع خارج کرده و در پودر ترکیبی بغلتانید و در روغن سرخ کنید و دوباره موزها را مایه اندود کرده و سرخ کنید تا دور تا دور موزها برشته شوند. سپس موزهای تفت داده شده را در کف ظرفی مناسب بچینید. ۲ قاشق غذاخوری پودر ژله هلو را با یک استکان آب، خوب مخلوط کرده و روی شعله گاز بجوشانید و صبر کنید تا کمی خنک شود. سپس آن را روی موز سرخ شده ریخته و داخل یخچال بگذارید تا ببندد.

نکته: از پودر ژله آلبالو یا انار دراژه به جای هلو در یک استکان آب جوش نیز می توان استفاده نمود.

بلوبری فراپه

بلوبری فراپه

مواد لازم :

  • پودر ژله بلوبری دراژه ۱ بسته
  • انگور سفید بدون هسته ۱۰۰ گرم
  • ماست تازه ۵۰ گرم
  • یخ خرد شده معادل ۱۰ عدد

طرز تهیه :

بجز یخ ها کل مواد را در هم زن برقی (میکسر) ریخته و مخلوط می کنید. سپس یخ ها را اضافه کرده و دوباره ۲ دقیقه دستگاه را روشن کنید. وقتی کل مواد مخلوط شد، مایع را در لیوان ریخته و نوش جان کنید.

چیز کیک توت فرنگی

مواد لازم :

  • پودر ژله توت فرنگی دراژه یک بسته
  • پنیر خامه ای ۳۰۰ گرم
  • آب جوش یک لیوان
  • بیسکوییت دایجستیو ۲ بسته
  • کره ۱۰۰ گرم
  • توت فرنگی برای تزیین

طرز تهیه :

پودر ژله را با آب جوش حل کرده و سپس با پنیر خامه ای، هم بزنید تا یکدست شود. کره را در ظرفی مناسب، آب کرده و رو آن بیسکوییت دایجستیو خرد شده را ریخته و خوب مخلوط کنید. سپس پودر بیسکوییت را کف یک ظرف پهن کرده و روی آن مایع ژله و پنیر بریزید.

ظرف را در یخچال بگذارید و صبر نمایید تا ژله کاملا خود را بگیرد. در پایان دسر خود را با توت فرنگی تزیین نمایید.