ترایفل انگور

محصولات استفاده شده: پودر ژله انگور


طرز تهیه ترایفل انگور

روش تهیه

ژله انگور را طبق دستور روی بسته‌بندی آماده کنید، سپس آن را در ظرف مربع‌شکل بریزید و در یخچال بگذارید. پس از آن، از یخچال خارج کرده و به‌صورت مکعب‌های یک‌اندازه برش بزنید.

در این فاصله، نشاسته ذرت و شکر را در قابلمه‌ای کوچک روی حرارت ملایم، ریخته و مخلوط کنید، سپس شیر را به‌تدریج به آن بیافزایید و مرتب هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود. کره و وانیل را نیز اضافه کرده، سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و روی قابلمه را با سلفون بپوشانید و بگذارید کرم خنک شود.

مقداری کیک در لیوان‌ها یا ظرف سرو قرار دهید، سپس روی آن‌ها را مقداری کرم بریزید. پس از آن، ظرف را با مقداری ژله انگور، دانه‌های انگور یاقوتی و میوه‌های خردشده پر کنید. روی دسر را با خامه تزیین و سرو کنید.