موس طالبی

محصولات استفاده شده: پودر ژله طالبی


طرز تهیه موس طالبی

روش تهیه

  1. یک بسته از پودر ژله را در ظرف نسوزی ریخته و ۱/۲ پیمانه آب جوش روی آن بریزید، ظرف را روی حرارت بخار آب جوش قرار دهید و هم بزنید تا پودر ژله کاملا حل شود.
  2. خامه قنادی را در ظرفی ریخته و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. ژله ذوب‌شده و پوره طالبی را به خامه اضافه کنید و با همزن برقی بزنید تا مخلوط یکدست شود، سپس طالبی را به آن بیافزایید. موس طالبی را در ظرف موردنظر بریزید و یک ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد.
  3. در این فاصله، بسته دیگر پودر ژله را طبق دستور روی بسته‌بندی آماده کنید. پس از اینکه خنک شد، آن را به‌آرامی روی لایه زیرین در قالب بریزید و یک ساعت دیگر در یخچال قرار دهید تا لایه رویی نیز ببندد. پس از این مدت، موس طالبی را از یخچال خارج کرده، به دلخواه تزیین و سرو کنید.