پوراتوس تمشک

محصولات استفاده شده: پودر ژله تمشک


طرز تهیه پوراتوس تمشک

روش تهیه

روش تهیه

  1. یکی از بسته‌های ژله را طبق دستور روی بسته‌بندی آماده کرده، در قالب‌های تک‌نفره تقسیم کنید و در یخچال بگذارید تا ببندد. بسته دیگر پودر ژله را در ظرفی ریخته، یک پیمانه آب جوش روی آن بریزید و هم بزنید تا حل شود، سپس کنار بگذارید.
  2. پنیر خامه‌ای را در ظرفی ریخته و با همزن برقی بزنید تا یکدست شود، سپس بستنی را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. پس از آن، تمشک و پودر ژله‌ حل‌شده را بیافزایید و با همزن برقی بزنید تا مخلوط یکدستی حاصل شود. مخلوط را روی لایه قبلی در قالب‌ها بریزید موردنظر بریزید، روی آن را با پالت صاف کنید و ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
  3. پودر بیسکویت و کره را در ظرفی با هم مخلوط کنید. حلقه دسر را در بشقاب قرار دهید، مخلوط بیسکوییت را کف آن ریخته و با پشت قاشق فشار دهید تا فشرده شود. بشقاب را به‌همراه حلقه دسر یک تا ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد.
  4. پس از این مدت، بشقاب را از یخچال خارج کرده، حلقه دسر را از دسر جدا کرده و دسر را در ظرف سرو قرار دهید. براتوس تمشک را روی لایه بیسکوییتی دسر بگذارید. بوراتوس تمشک را با خامه قنادی و میوه‌های تازه تزیین و سرو کنید.