شکر، یک پیمانه آب، آبلیموترش و رنده پوست لیموترش را در قابلمهای روی حرارت ملایم ریخته تا بهآرامی بجوشد و شکر ذوب شود. برشهای انبه را به قابلمه اضافه کرده و بگذارید یک دقیقه بجوشد، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. نیمی از کمپوت انبه را برای تزیین کنار بگذارید، بقیه را بههمراه آب آن، در غذاساز یا مخلوطکن بریزید و پوره کنید.
یک بسته از پودر ژله را بههمراه ۲/۱ ۱ پیمانه آب جوش در ظرفی ریخته و هم بزنید تا پودر ژله حل شود. برشهای انبه کنارگذاشتهشده را کف ظرف یا قالب مورد نظر بچینید، سپس ژله را بهآرامی روی آن بریزید تا کاملاً روی آن را بپوشاند. ظرف یا قالب را یک ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد.
بسته دیگر پودر ژله را بههمراه پودر ژلاتین و ۱/۲ لیوان آب سرد در ظرف نسوزی ریخته و مخلوط کنید، سپس ظرف را روی حرارت بخار آب جوش قرار دهید و هم بزنید تا پودر ژله و ژلاتین ذوب و یکدست شوند.
بستنی را در دمای محیط قرار دهید تا یخ آن باز شود، سپس آن را در غذاساز حاوی پوره انبه ریخته و مخلوط کنید. مخلوط پودر ژلاتین را نیز به غذاساز بیافزایید و با سرعت بالا مخلوط کنید. مایه آمادهشده را در قالب روی لایه ژله بریزید و با استفاده از پالت روی آن را صاف کنید. قالب را ۲ ساعت دیگر در یخچال قرار دهید تا دسر کاملا ببندد.
پس از این مدت، قالب را از یخچال خارج کرده و با استفاده از چاقوی خیس، دسر را از دور تا دور قالب جدا کنید و بهآرامی روی دسر را با دست کمی فشار دهید تا هوا به زیر قالب راه پیدا کند. ظرف سرو را روی دهانه قالب قرار دهید و بهآرامی ضربه بزنید تا دسر از قالب خارج شود. دسر منگو دیلایت را با خامه قنادی، برگهای نعناع و برشهای میوه تزیین و سرو کنید.