اول پودر کرم کارامل رو با سس کارامل و شیر و شکر مخلوط کنید روی حرارت بذارید هم بزنید تا مواد با هم مخلوط بشه بعد پودر نسکافه رو اضافه کنید هم بزنید تا کاملا تو شیر حل بشه بعد پودر ژلاتین رو اضافه کنید کاملا هم بزنید تا ژلاتین تو مواد حل بشه بعد بیسکویت ها رو کمی خورد کنید و همونطور که مواد داغه تو ظرف برید با گوشکوب برقی بزنید تا مواد یکدست بشه. بعد کمی صبر کنید مواد از دما بیفته و حالا خامه رو بهش اضافه کنید ومخلوط کنید حالا کف قالبتان رو چرب کنید و مواد رو داخل قالب بریزید بعد از ۴ ساعت دسر شما آمادست از قالب دربیارید و با سس کارامل دیزاین کنید .
شیر،پودرکرم کارامل و شکر رو داخل قابلمه ریخته بزارید روی حرارت ملایم تا بجوشه وقتی بجوش آمد کارامل (شیره)داخل بسته رو بهش اضافه کنید ومخلوط کنید حالا خامه صبحانه رو با دو ملاقه مواد مخلوط و یکدست کنید به مواد اضافه و مخلوط کنید در نهایت بیسکوییت ها رو بهش اضافه کنید داخل میکسر یا مخلوط کنمیکس و یکدست کنید داخل طرفهای مورد نظر بریزید بمدت ۳ ساعت بزارید داخل یخچال تا ببنده وقتی بست روشو با گاناش خط بندازید با گاناش فرم گرفته شکوفه بزنید و روش پودر پسته بریزید.
گاناش فرم گرفته
خامه صبحانه : ۱۰۰ گرم
شکلات : ۱۵۰ گرم
خامه را درون ظرفی روی كتري بزاريد هم بزنيد تا با بخار آب تا خامه باز شود وقتی يكدست شد شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود
سپس از روی كتري برداشته پس از خنک شدن داخل ظرف مناسب ریخته و دو ساعت داخل یخچال قرار دهید تا گاناش سفت بشه
بعد از یخچال خارج کنید و با همزن انقدر بزنید تا فرم بگیره سپس داخل قیف که ماسوره دلخواهتون و گذاشتین شکوفه بزنید.
مواد لازم:
برای این تعداد
بیسکوئیت پتی بور:۱بسته
کره: ۱۰۰ گرم
پنیر ماسکارپونه :۳۵۰ گرم
خامه صبحانه : یک بسته
پودر ژلاتین : ۱ قاشق غذا خوری
توت فرنگی خرد یک لیوان
بیسکوییت ها خرد کنید با کره ذوب شده مخلوط کنید داخل ظرف یک لایه بیسکوییت بریزید و یکم فشرده کنید وداخل یخچال بذارید
پنیرو خامه و وانبل و پودر قند و ژلاتین رو خوب باهم مخلوط کنید تا یکدست بشه
توت فرنگی های خرد شده رو اضافه کنید و مخلوط کنید
یک لایه از مواد پنیری روی بیسکوییت ها بریزید و بذارید داخل یخچال دو ساعت بمونه تا خوب ببنده
پودر ژلاتین و با ابجوش خوب حل کنید و کنار بذارید تا خنک بشه قشنگ سرد بشه و به آرامی روی لایه پنیری بریزید و بذارید داخل یخچال تا خوب ببنده