کرم کارامل

کرم کارامل یکی از قدیمی‌ترین دسر‌هاست که تقریبا تو هر مهمونی و دورهمی روی میز دسر به شما چشمک می‌زنه. ترکیب فوق‌العاده کرم کارامل هیچ‌وقت تکراری نمی‌شه و هرچقدر هم تنوع دسر‌ها زیاد باشه باز هم این دسر فرانسوی ساده و خوش‌طعم انتخاب همه‌ جمعِ. پودر کرم کارامل وانیلی دراژه در بسته‌بندی ۷۰ گرمی شامل ۵۰ گرم پودر و ۲۰ گرم سس کارامل که از کاراملیزاسیون شکر به دست میاد خیلی سریع و بدون دردسر آماده ‌می‌شه. برای تعداد بیشتر هم می‌تونید بسته خانواده رو بخرید و ۳ بسته ۲۵۰ گرمی پودر و ۹ سس ۲۰ گرمی داشته باشید.

کرم شکلات

اگه علاقه‌مند به دسر و خوراکی‌های شیرین باشید، حتما کرم شکلات انتخاب اولتون می‌شه که به خاطر بافت لطیف و ترکیب طعم شکلات با سس شکلات بعد از غذا حسابی می‌چسبه. برای تهیه این دسر جذاب اگه بخواید صفر تا صد کار رو خودتون انجام بدید سخت و زمان‌گیره، اما با پودر کرم شکلات دراژه کارتون آسون می‌شه. این دسر عالی با بسته ۷۰ گرمی و سس آماده ۲۰ گرمی کارامل خیلی سریع آماده سرو می‌شه. همچنین برای مهمونی‌های بزرگتون می‌تونید بسته خانواده ۷۵۰ گرمی شامل ۳ بسته ۲۵۰ گرمی و ۹ عدد سس ۲۰ گرمی تهیه کنید.

کرم شکلات

اگه علاقه‌مند به دسر و خوراکی‌های شیرین باشید، حتما کرم شکلات انتخاب اولتون می‌شه که به خاطر بافت لطیف و ترکیب طعم شکلات با سس شکلات بعد از غذا حسابی می‌چسبه. برای تهیه این دسر جذاب اگه بخواید صفر تا صد کار رو خودتون انجام بدید سخت و زمان‌گیره، اما با پودر کرم شکلات دراژه کارتون آسون می‌شه. این دسر عالی با بسته ۷۰ گرمی و سس آماده ۲۰ گرمی کارامل خیلی سریع آماده سرو می‌شه. همچنین برای مهمونی‌های بزرگتون می‌تونید بسته خانواده ۷۵۰ گرمی شامل ۳ بسته ۲۵۰ گرمی و ۹ عدد سس ۲۰ گرمی تهیه کنید.

پاناکوتا

دسر پاناکوتا یه انتخاب خاص برای آدم‌های خاصه. این خوشمزه‌ی متفاوت شما رو می‌بره به حال‌وهوای ایتالیا یعنی همون‌جایی که دسر فوق‌العادمون ازش اومده. پاناکوتا جزء پودینگ‌ها به حساب میاد و به معنی خامه پخته شده‌اس که می‌تونه یه گزینه خیلی شیک و خاص برای مهمونی‌های مجلل شما باشه و حسابی روی میز دسر جلب توجه ‌کنه. دسر پاناکوتا دستور تهیه ساده‌ای داره و دراژه اون رو در بسته‌های ۱۱۵ گرمی شامل ۸۵ گرم پودر پاناکوتا و ۳۰ گرم سس مخصوص برای شما آماده کرده و می‌تونید این دسر جذاب رو با انواع سس، میوه و کارامل سرو کنید.

تیرامیسو

تیرامیسو از محبوب‌ترین دسر‌های ایتالیاست که همه جای دنیا طرفدار پیدا کرده. این دسر خوشمزه با لایه کیک یا بیسکوییت‌های فینگرلیدی آماده می‌شه و به خاطر ترکیب خامه و قهوه، طعم عالی شیرین و تلخی داره که هرکسی رو مجذوب خودش می‌کنه. پودر ۷۰ گرمی تیرامیسو‌ی دراژه رو با شیر سرد ترکیب کنید و مخلوط خامه‌ای شکل رو در کمترین زمان به دست بیارید بعد از اون فقط کافیه لایه‌های کیک آغشته به قهوه و خامه رو بچینید تا دسر خوشمزه شما آماده شه. به عنوان دسر برای مهمونی‌ها یا حتی برای عصرونه، تیرامیسو همیشه حرف اول رو می‌زنه.

طرز تهیه تیرامیسو

تیرامیسو

تیرامیسو از محبوب‌ترین دسر‌های ایتالیاست که همه جای دنیا طرفدار پیدا کرده. این دسر خوشمزه با لایه کیک یا بیسکوییت‌های فینگرلیدی آماده می‌شه و به خاطر ترکیب خامه و قهوه، طعم عالی شیرین و تلخی داره که هرکسی رو مجذوب خودش می‌کنه. پودر ۷۰ گرمی تیرامیسو‌ی دراژه رو با شیر سرد ترکیب کنید و مخلوط خامه‌ای شکل رو در کمترین زمان به دست بیارید بعد از اون فقط کافیه لایه‌های کیک آغشته به قهوه و خامه رو بچینید تا دسر خوشمزه شما آماده شه. به عنوان دسر برای مهمونی‌ها یا حتی برای عصرونه، تیرامیسو همیشه حرف اول رو می‌زنه.


طرز تهیه تیرامیسو