۲۷ آبان ۱۴۰۰
دسر تیرامیسو

تیرامیسو

کلمه Tiramisù در لغت به معنای "مرا بلند کن"است، که در نیمه دوم قرن بیستم به تیرامیسو ایتالیایی تبدیل شد. سوابق تاریخی حاکی از آن است که تیرامیسو در ترویزو در سال 1800 به وجود آمد.
۲۶ آبان ۱۴۰۰
طرز تهیه پاناکوتا

طرز تهیه پاناکوتا

پاناکوتا یک دسر معروف ایتالیایی است که در رستوران‌ها و هتل‌های ایتالیا سرو می‌شود. اکنون در سراسر جهان محبوبیت پیدا کرده است و دسر مورد علاقه بسیاری است.
۲۵ آبان ۱۴۰۰
دسر کرم بروله

کرم بروله

تاریخچه دسرکرم بروله کاملاً نامشخص است و کشورهایی مانند انگلیس، اسپانیا و فرانسه همگی ادعا می‌کنند که در به وجود آمدن این دسر شیرین دستی داشته اند.