دراژه | Drajeدراژه | Drajeدراژه | Drajeدراژه | Draje
  • دراژه
  • محصولات
    • تافی اینجاست
    • تافی رویتال
    • تافی میلکی
    • تافی اِلِمان
    • تافی فروتِن
    • ژله‌های میوه‌ای
    • ژله‌های رژیمی
    • دسرهای طلایی و کرم‌ها
    • دسرهای میوه ای
    • 2نیم
    • لودویگ
  • درباره دراژه
  • بلاگ
  • تماس با دراژه
  • کاتالوگ

طرز تهیه دسر پرتقالی خوشمزه و خانگی

  • صفحه نخست
  • بلاگ
  • رسپی دسرها
  • طرز تهیه دسر پرتقالی خوشمزه و خانگی

طرز تهیه دسر پرتقالی خوشمزه و خانگی

13 سپتامبر 2024
طرز تهیه دسر پرتقالی خوشمزه و خانگی

دسر پرتقالی یکی از محبوب‌ترین و پرطرفدارترین دسرهای خانگی است که با طعمی تازه و دلپذیر تهیه می‌شود. اگر به دنبال یک دسر ساده اما خوشمزه برای مهمانی‌ها یا دورهمی‌های خود هستید، این دستور تهیه برای شماست.

مواد لازم برای دسر پرتقالی

  • آب پرتقال طبیعی: 2 لیوان
  • شکر: 3 قاشق غذاخوری
  • نشاسته ذرت: 2 قاشق غذاخوری
  • ژلاتین: 1 قاشق غذاخوری
  • پوست پرتقال رنده شده: 1 قاشق چای‌خوری
  • خامه: 1/2 لیوان (اختیاری)
  • آب: 1/2 لیوان

مراحل تهیه دسر پرتقالی

  1. آماده‌سازی مواد اولیه: ابتدا آب پرتقال طبیعی را درون یک قابلمه بریزید. سپس شکر و نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا مواد کاملاً با هم ترکیب شوند و مایه یکدستی حاصل شود.
  2. اضافه کردن ژلاتین: ژلاتین را در 1/2 لیوان آب سرد حل کنید. سپس آن را به مایه دسر اضافه کرده و دوباره هم بزنید تا ژلاتین کاملاً در مخلوط حل شود. ادامه دهید تا مایه غلیظ شود.
  3. افزودن پوست پرتقال: بعد از اینکه مایه دسر به غلظت مناسب رسید، پوست پرتقال رنده شده را به آن اضافه کنید تا عطر و طعم بیشتری به دسر بدهد.
  4. استفاده از خامه (اختیاری): در صورتی که بخواهید دسر پرتقالی شما خامه‌ای‌تر و لطیف‌تر باشد، می‌توانید در این مرحله خامه را اضافه کرده و به آرامی هم بزنید.
  5. ریختن در قالب: مایه دسر آماده شده را در قالب‌های مورد نظر خود بریزید و برای چند ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً سفت شود.
  6. سرو دسر: بعد از چند ساعت دسر پرتقالی شما آماده است. آن را از قالب خارج کرده و با برش‌هایی زیبا سرو کنید. می‌توانید برای تزیین از پوست پرتقال، برگ‌های نعنای تازه یا تکه‌های میوه استفاده کنید.

نکات مهم تهیه در دسر خانگی پرتقال

  • برای طعم بهتر دسر، از پرتقال‌های تازه و طبیعی استفاده کنید.
  • مقدار شکر را می‌توانید بر اساس ذائقه خود تنظیم کنید.
  • اگر می‌خواهید دسر شما لطیف‌تر باشد، حتماً از خامه استفاده کنید.
  • این دسر را می‌توانید با انواع میوه‌های دیگر مثل لیمو یا نارنگی هم تهیه کنید.
نتیجه‌گیری:

این دسر پرتقالی خوشمزه و ساده، انتخابی عالی برای مهمانی‌ها و روزهای گرم تابستانی است. با رعایت این دستور تهیه، می‌توانید یک دسر حرفه‌ای و خوش طعم در خانه آماده کنید و از طعم و عطر دلپذیر پرتقال لذت ببرید.

0/5 (0 دیدگاه)

مطالب مرتبط

15 سپتامبر 2025

ژله موهیتو دراژه در پوست لیمو


ادامه مطلب
طرز تهیه دسر عربی
20 اکتبر 2024

طرز تهیه دسر عربی


ادامه مطلب
طرز تهیه کویین دیم )ژله ی نارگیل)
14 اکتبر 2024

طرز تهیه کویین دیم (ژله ی نارگیل)


ادامه مطلب

Comments are closed.

تافی ها

  • تافی چیست؟
  • تافی اِلِمان
  • تافی رویتال
  • تافی میلکی
  • تافی اینجاست
  • تافی فروتِن

دسرها

  • ژله‌های میوه‌ای
  • ژله‌های رژیمی
  • دسر‌های میوه‌ای
  • کرم‌ها و دسرهای طلایی
  • دانلود کاتالوگ

تماس با ما

  • ۸۸۵۵۴۴۱۲-۵ (۰۲۱)
  • info@draje.ir
  • تهران، خیابان ولیعصر، پایین‌تر از پارک ساعی، جنب هتل سیمرغ، پلاک 2137، طبقه سوم
© All Rights Reserved Draje.