تافی نوعی شیرینی است که با شکر کاراملیزاسیون شده یا ملاس همراه کره و گاهی آرد درست میشود. تافی را تا رسیدن به دمای ۱۴۹ الی ۱۵۴ درجه سانتیگراد گرم میکنند که مزه و طعمی متفاوت به آن می دهد.
شرکت صنایع غذایی دراژه تولید کننده انواع تافی های مختلف است، شامل تافی المان میوه ای مغزدار، تافی رویتال، تافی میلکی، تافی شیری رویتال و تافی روکش دار.
ژلاتین مادهای جامد، نیمه شفاف، کمابیش بیمزه و بیرنگ است که از هیدرولیز شدنِ کلاژن مانند گاو تولید می شود. ژلاتین یک ماده غذایی است نه یک افزودنی غذایی و به دلیل داشتن بافت منحصربه فرد آن که میتواند در محصولات ژل کشسان برگشتپذیر تشکیل داده، در دمای بدن ذوب شود و احساس دهانی خوبی را به وجود آورد.
در تولید تافی های المان به علت وجود ژلاتین جریان مایع معده افزایش پیدا کرده و در نتیجه هضم را بهبود میبخشد. ژلاتین غشاء داخلی دستگاه گوارش را پوشانده و در مقابل عوامل خطر زا و تحریککننده از آن محافظت میکند.
تافی المان میوه ای، در 5 طعم ( آلبالو، سیب، توت فرنگی ، پرتقال ،انگور) تولید و عرضه می گردد.
تافی میوه ای المان در بسته بندی های : سلفون 130 گرمی، سلفون 300 گرمی، سلفون 650 گرمی، فله ی 5 کیلویی، 350 گرمی طلقی، 200 و 400 گرمی جعبه ای در بازار عرضه می گردد.
تافی نوعی شیرینی است که با شکر کاراملیزاسیون شده یا ملاس همراه کره و گاهی آرد درست میشود. تافی را تا رسیدن به دمای ۱۴۹ الی ۱۵۴ درجه سانتیگراد گرم میکنند که مزه و طعمی متفاوت به آن می دهد.
تافی میوه ای المان خامه توت فرنگی در بسته بندی های : سلفون 300 گرمی، طلقی 350 گرمی، طلقی 1 کیلویی ، فله ی 5 کیلویی در بازار عرضه می گردد.
از ویژگی های منحصر به فرد تافی المان خامه توت فرنگی، وجود طعم فزاینده ی توت فرنگی در مغز تافی می باشد که مخلوط بی نظیری از طعم های خامه و توت فرنگی را در دهان ایجاد می کند.
تافی های رویتال ، یادآور خاطرات دوران کودکی و طعم های اصیل تافی شیری و شکلاتی می باشند .
وجود کلسیم و پروتئین فراوان در شیرخشک موجود در تافی رویتال ، افزایش ارزش غذایی را سبب گردیده است که لذت توام با فایده را به همراه دارد.
ژلاتین به کار رفته در این محصول علاوه بر ایجاد بافت جویدنی دلنشین به دلیل دارا بودن اسیدهای آمینه ضروری بدن که در بازسازی پوست،مو،ناخن و تقویت بافت استخوانی نقش عمده ای دارند،موجب افزایش ارزش تغذیه ای آن نیز میگردد.
اسانس های بکار رفته در تافی رویتال شیری، در زمره برترین و ممتازترین اسانس های غذایی تولید شده در کشورهای سوئیس ، آلمان و فرانسه می باشد .
تافی رویتال شیری در دو بسته بندی سلفونی و استیک عرضه می گردد.
هر استیک تافی میلکی 40 گرم
تافی های میلکی، یادآور خاطرات دوران کودکی و طعم های اصیل تافی شیری می باشد.
ژلاتین و طعم دهنده به کار رفته در تافی میلکی از بهترین تولیدکنندگان دنیا از جمله : IFF, Givaudan (France), Firmenich (Germany) تامین می شود که اسانس های خوراکی و طبیعی می باشند.
لفاف و بسته بندی تافی رویتال، کاغذ مومی بوده که Food Grade مناسب برای مواد غذایی) می باشد
تافی روکشدار میوه ای اینجاست
شرکت دراژه تنها تولیدکننده ی تافی روکش دار در ایران می باشد.
تافی روکش دار اینجاست در بسته بندی های :
استندآپ 140گرمی، پیلوپک طلقی 3 عددی 800 گرمی، پیلوپک 400 گرمی
پیلوپک 2 کیلویی ، اینجاست لوله ای 36 گرمی ، فله 5 کیلویی در بازار عرضه می گردد.
تافی اینجاست استندآپ در سه نوع مخلوط مرکبات ، مخلوط گیلاس و مخلوط استوایی عرضه می گردد.
مخلوط گیلاس شامل : گیلاس قرمز ، گیلاس سفید و آلبالو می باشد .
مخلوط مرکبات شامل :پرتقال، لیمو و گریپ فروت می باشد .
مخلوط استوایی شامل : انبه ، آووکادو وآناناس می باشد .
واژه ی دراژه در صنعت غذایی، به معنای روکش نمودن است.« دراژه» فرآیندی از تولید می باشد.
تافی با شکل و طعم همان میوه
شرکت صنایع غذایی دراژه نخستین و تنها شرکت تولید کننده تافی به شکل میوه می باشد.
تافی میوه ای فروتن در 5 طعم : طعم و شکل لیمو، گریپ فروت، پرتقال، آووکادو، توت فرنگی می باشد .
بسته بندی فروتن : 220گرمی قلبی و ستاره ، استندآپ 140 گرمی و بسته بندی 2 کیلویی فله در بازار عرضه می گردد.
واژه ی دراژه در صنعت غذایی، به معنای روکش نمودن است.« دراژه« فرآیندی از تولید می باشد.
فرآیند روکشدار کردن تافی: تافی های بدون روکش بر روی پیستولت های اتوماتیک در حال حرکت به مخازن استریلیزه وارد شده و روکش بر روی آنها اسپری می شود، سپس توسط هوای گرمی که از منافذ دیگ وارد می شود خشک شده و بصورت لایه روکش بر روی تافی قرار می گیرد. تمامی این مراحل توسط دستگاه های تمام اتوماتیک DUMOULIN فرانسه وBosch آلمان انجام می شود.
شرکت صنایع غذایی دراژه تولید کننده انواع تافی های مختلف است، شامل تافی المان میوه ای مغزدار، تافی رویتال، تافی میلکی، تافی شیری رویتال و تافی روکش دار. همچنین، تافی فروتن نیز به شکل میوه تولید میشود. ژلاتین که در تولید بعضی از این تافی ها به کار رفته است، علاوه بر ایجاد بافت جویدنی دلنشین، ارزش غذایی بالایی هم دارد و میتواند در بهبود هضم و تقویت بافت استخوانی نقش داشته باشد. تافی رویتال شیری حاوی کلسیم و پروتئین فراوان است و اسانس های طبیعی ممتازی نیز دارد. تافی روکش دار در فرآیند تولید خود از دستگاه های تمام اتوماتیک DUMOULIN فرانسه و Bosch آلمان استفاده می کند.