دراژه | Drajeدراژه | Drajeدراژه | Drajeدراژه | Draje
  • دراژه
  • محصولات
    • تافی اینجاست
    • تافی رویتال
    • تافی میلکی
    • تافی اِلِمان
    • تافی فروتِن
    • ژله‌های میوه‌ای
    • ژله‌های رژیمی
    • دسرهای طلایی و کرم‌ها
    • دسرهای میوه ای
    • 2نیم
    • لودویگ
  • درباره دراژه
  • بلاگ
  • تماس با دراژه
  • کاتالوگ

طرز تهیه دسر پرتقالی خوشمزه و خانگی

  • صفحه نخست
  • بلاگ
  • رسپی دسرها
  • طرز تهیه دسر پرتقالی خوشمزه و خانگی

طرز تهیه دسر پرتقالی خوشمزه و خانگی

13 سپتامبر 2024
طرز تهیه دسر پرتقالی خوشمزه و خانگی

دسر پرتقالی یکی از محبوب‌ترین و پرطرفدارترین دسرهای خانگی است که با طعمی تازه و دلپذیر تهیه می‌شود. اگر به دنبال یک دسر ساده اما خوشمزه برای مهمانی‌ها یا دورهمی‌های خود هستید، این دستور تهیه برای شماست.

مواد لازم برای دسر پرتقالی

  • آب پرتقال طبیعی: 2 لیوان
  • شکر: 3 قاشق غذاخوری
  • نشاسته ذرت: 2 قاشق غذاخوری
  • ژلاتین: 1 قاشق غذاخوری
  • پوست پرتقال رنده شده: 1 قاشق چای‌خوری
  • خامه: 1/2 لیوان (اختیاری)
  • آب: 1/2 لیوان

مراحل تهیه دسر پرتقالی

  1. آماده‌سازی مواد اولیه: ابتدا آب پرتقال طبیعی را درون یک قابلمه بریزید. سپس شکر و نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا مواد کاملاً با هم ترکیب شوند و مایه یکدستی حاصل شود.
  2. اضافه کردن ژلاتین: ژلاتین را در 1/2 لیوان آب سرد حل کنید. سپس آن را به مایه دسر اضافه کرده و دوباره هم بزنید تا ژلاتین کاملاً در مخلوط حل شود. ادامه دهید تا مایه غلیظ شود.
  3. افزودن پوست پرتقال: بعد از اینکه مایه دسر به غلظت مناسب رسید، پوست پرتقال رنده شده را به آن اضافه کنید تا عطر و طعم بیشتری به دسر بدهد.
  4. استفاده از خامه (اختیاری): در صورتی که بخواهید دسر پرتقالی شما خامه‌ای‌تر و لطیف‌تر باشد، می‌توانید در این مرحله خامه را اضافه کرده و به آرامی هم بزنید.
  5. ریختن در قالب: مایه دسر آماده شده را در قالب‌های مورد نظر خود بریزید و برای چند ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً سفت شود.
  6. سرو دسر: بعد از چند ساعت دسر پرتقالی شما آماده است. آن را از قالب خارج کرده و با برش‌هایی زیبا سرو کنید. می‌توانید برای تزیین از پوست پرتقال، برگ‌های نعنای تازه یا تکه‌های میوه استفاده کنید.

نکات مهم تهیه در دسر خانگی پرتقال

  • برای طعم بهتر دسر، از پرتقال‌های تازه و طبیعی استفاده کنید.
  • مقدار شکر را می‌توانید بر اساس ذائقه خود تنظیم کنید.
  • اگر می‌خواهید دسر شما لطیف‌تر باشد، حتماً از خامه استفاده کنید.
  • این دسر را می‌توانید با انواع میوه‌های دیگر مثل لیمو یا نارنگی هم تهیه کنید.
نتیجه‌گیری:

این دسر پرتقالی خوشمزه و ساده، انتخابی عالی برای مهمانی‌ها و روزهای گرم تابستانی است. با رعایت این دستور تهیه، می‌توانید یک دسر حرفه‌ای و خوش طعم در خانه آماده کنید و از طعم و عطر دلپذیر پرتقال لذت ببرید.

مطالب مرتبط

طرز تهیه دسر عربی
20 اکتبر 2024

طرز تهیه دسر عربی


ادامه مطلب
طرز تهیه کویین دیم )ژله ی نارگیل)
14 اکتبر 2024

طرز تهیه کویین دیم (ژله ی نارگیل)


ادامه مطلب
طرز تهیه دسر پان اسپانیا
2 سپتامبر 2024

طرز تهیه دسر پان اسپانیا


ادامه مطلب

Comments are closed.

تافی ها

  • تافی چیست؟
  • تافی اِلِمان
  • تافی رویتال
  • تافی میلکی
  • تافی اینجاست
  • تافی فروتِن

دسرها

  • ژله‌های میوه‌ای
  • ژله‌های رژیمی
  • دسر‌های میوه‌ای
  • کرم‌ها و دسرهای طلایی
  • دانلود کاتالوگ

تماس با ما

  • ۸۸۵۵۴۴۱۲-۵ (۰۲۱)
  • info@draje.ir
  • تهران، خیابان ولیعصر، پایین‌تر از پارک ساعی، جنب هتل سیمرغ، پلاک 2137، طبقه سوم
© All Rights Reserved Draje.