سمیفردو یکی از دسرهای مجلسی و محبوب ایتالیایی است که شباهت زیادی به بستنی دارد و طعم بسیار دلپذیری دارد. این دسر خوشمزه با ترکیب طعم تمشک تازه و مغز پسته، یک تجربه لذتبخش از طعمهای طبیعی را به ارمغان میآورد.
قالب را چرب کرده و با کاغذ مخصوص فر بپوشانید.
پسته ها را درشت خرد کرده و در تابه کمی تفت دهید.
زرده و سفیده ۴ عدد تخم مرغ را از هم جدا کنید.
۴ عدد زرده تخم مرغ و ۲ تخم مرغ کامل را به همراه شکر در یک کاسه ضد حرارت روی یک قابلمه آب در حال جوش (به روش بن ماری) قرار دهید و به آرامی هم بزنید.
مطمئن شوید که کاسه با آب تماس نداشته باشد و تنها بر روی بخار آب است و حرارت ملایم است.
مخلوط تخممرغ را حدود ۵ دقیقه هم بزنید تا زمانی که قوام کاستارد به شکلی سبک دربیاید و شکل همزن بر روی سطح مایع جا بیندازد.
از روی حرارت بردارید و به هم زدن ادامه دهید تا خنک شود. روی سطح آن را سلفون بکشید و کنار بگذارید تا از تشکیل پوست جلوگیری شود.
خامه را ۲ دقیقه با همزن برقی هم بزنید و به آرامی داخل مخلوط کاسترد با پسته، گلاب و نیمی از تمشکها بریزید و به آرامی هم بزنید.
مخلوط را در قالب آماده شده بریزید، روی آن را بپوشانید و یک شب تا زمانی که سفت شود در فریز قرار دهید.
دسر را از فریزر خارج کنید و قبل از سرو اجازه دهید حداقل ۵ دقیقه در دمای محیط بماند.
با باقی مانده تمشک و کمی پسته دسر را تزئین و سرو کنید.