دراژه | Drajeدراژه | Drajeدراژه | Drajeدراژه | Draje
  • دراژه
  • محصولات
    • تافی اینجاست
    • تافی رویتال
    • تافی میلکی
    • تافی اِلِمان
    • تافی فروتِن
    • ژله‌های میوه‌ای
    • ژله‌های رژیمی
    • دسرهای طلایی و کرم‌ها
    • دسرهای میوه ای
    • 2نیم
    • لودویگ
  • درباره دراژه
  • بلاگ
  • تماس با دراژه
  • کاتالوگ

طرز تهیه دسر سمیفردو تمشک و پسته

  • صفحه نخست
  • بلاگ
  • رسپی دسرها
  • طرز تهیه دسر سمیفردو تمشک و پسته

طرز تهیه دسر سمیفردو تمشک و پسته

29 جولای 2024
طرز تهیه سمیفردو تمشک و پسته

سمیفردو یکی از دسرهای مجلسی و محبوب ایتالیایی است که شباهت زیادی به بستنی دارد و طعم بسیار دلپذیری دارد. این دسر خوشمزه با ترکیب طعم تمشک تازه و مغز پسته، یک تجربه لذت‌بخش از طعم‌های طبیعی را به ارمغان می‌آورد.

مواد لازم برای دسر سیمفردو:

  •  ۳۰۰ گرم تمشک تازه
  •  ۴۰ گرم مغز پسته
  • ۱/۴ فنجان شکر
  •  ۱ قاشق غذاخوری ۲۰ میلی لیتر گلاب
  • ۱ و ۱/۴ فنجان خامه (۴۳۰ میلی لیتر)
  •  ۲ عدد تخم مرغ
  • ۴ عدد زرده تخم مرغ

طرز تهیه دسر سمیفردو:

مرحله ۱:

قالب را چرب کرده و با کاغذ مخصوص فر بپوشانید.

مرحله ۲:

پسته ها را درشت خرد کرده و در تابه کمی تفت دهید.

مرحله ۳:

زرده و سفیده ۴ عدد تخم مرغ را از هم جدا کنید.

مرحله ۴:

۴ عدد زرده تخم مرغ و ۲ تخم مرغ کامل را به همراه شکر در یک کاسه ضد حرارت روی یک قابلمه آب در حال جوش (به روش بن ماری) قرار دهید و به آرامی هم بزنید.
مطمئن شوید که کاسه با آب تماس نداشته باشد و تنها بر روی بخار آب است و حرارت ملایم است.

مرحله ۵:

مخلوط تخم‌مرغ را حدود ۵ دقیقه هم بزنید تا زمانی که قوام کاستارد به شکلی سبک دربیاید و شکل همزن بر روی سطح مایع جا بیندازد.

مرحله ۶:

از روی حرارت بردارید و به هم زدن ادامه دهید تا خنک شود. روی سطح آن را سلفون بکشید و کنار بگذارید تا از تشکیل پوست جلوگیری شود.

مرحله ۷:

خامه را ۲ دقیقه با همزن برقی هم بزنید و به آرامی داخل مخلوط کاسترد با پسته، گلاب و نیمی از تمشک‌ها بریزید و به آرامی هم بزنید.

مرحله ۸:

مخلوط را در قالب آماده شده بریزید، روی آن را بپوشانید و یک شب تا زمانی که سفت شود در فریز قرار دهید.

مرحله 9:

دسر را از فریزر خارج کنید و قبل از سرو اجازه دهید حداقل ۵ دقیقه در دمای محیط بماند.

مرحله ۱۰:

با باقی مانده تمشک و کمی پسته دسر را تزئین و سرو کنید.

مطالب مرتبط

طرز تهیه دسر عربی
20 اکتبر 2024

طرز تهیه دسر عربی


ادامه مطلب
طرز تهیه کویین دیم )ژله ی نارگیل)
14 اکتبر 2024

طرز تهیه کویین دیم (ژله ی نارگیل)


ادامه مطلب
طرز تهیه دسر پرتقالی خوشمزه و خانگی
13 سپتامبر 2024

طرز تهیه دسر پرتقالی خوشمزه و خانگی


ادامه مطلب

Comments are closed.

تافی ها

  • تافی چیست؟
  • تافی اِلِمان
  • تافی رویتال
  • تافی میلکی
  • تافی اینجاست
  • تافی فروتِن

دسرها

  • ژله‌های میوه‌ای
  • ژله‌های رژیمی
  • دسر‌های میوه‌ای
  • کرم‌ها و دسرهای طلایی
  • دانلود کاتالوگ

تماس با ما

  • ۸۸۵۵۴۴۱۲-۵ (۰۲۱)
  • info@draje.ir
  • تهران، خیابان ولیعصر، پایین‌تر از پارک ساعی، جنب هتل سیمرغ، پلاک 2137، طبقه سوم
© All Rights Reserved Draje.