زمان آماده سازی مارشملو با ژله : 8دقیقه
مارشمالو یا پفنبات یکی از انواع آب نبات ها می باشد که نرم است و با ترکیب آب و شکر می باشد ، ژلاتین را میتوان یکی از پایه ترین مواد مارشمالو یا پفنبات دانست.
مواد لازم برای تهیه طرز تهیه مارشمالو با ژله
- پودر ژلاتين دراژه: ٢ساشه (٢٢گرم)
- پودر ژلاتين جلیدی (حاوى ٤ ساشه ١١ گرمى)
- پودر ژلاتين جلىدی (حاوى ٤ ساشه ١١ گرمى)
- گلوکز: ۲۴۰ میلیلیتر
- آب سرد: ۲۴۰ میلیلیتر
- شکر: ۳۰۰ گرم
- وانیل : ۱۰ میلیلیتر
- نمک: ۱/۴ ق.چ
- پودر قند
دستور تهیه مارشمالو
آب و گلوکز و شکر را با هم مخلوط میکنیم و بر روی حرارت قرار میدهیم تا به دمای ۱۱۸ تا ۱۲۰ درجه سانتیگراد برسد و به مخلوط آب و ژلاتین اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مایع پف کند. وانیل و نمک را هم در آخر اضافه میکنیم. مایع را درون قالبی که از قبل چرب و با پودر قند پوشاندیم میکنیم و ۱۵ دقیقه داخل یخچال قرار میدهیم. مارشملو ما آمادهست، برش بزنید و سرو کنید.
- پودر ژلاتین را ابتدا در آب سرد حل کنید و ۵ دقیقه کنار بگذارید تا پودر ژلاتین شکفته شود و بعد به روش بن ماری بر روی بخار آب و یا ۱۵ تا ۲۰ ثانیه داخل مایکرووو قرار دهید تا ژلاتین کاملا در آب حل و شفاف شود.
- برای درست کردن این دستور تهیه باید سرعت عمل داشته باشید، تا زمانی که مایع سرد نشده داخل قالب بریزید.
- برای برش زدن مارشملو به دلیل چسبنده بودن از پودر قند استفاده کنید.