مارمالاد نوعی مربا می باشد که با له کردن میوه یا پوست میوه با شکر و آب و کمی ژلاتین بدست می آید، در ادامه دستور تهیه مارمالا شاه توت را خواهید اموخت.
شاهتوت را به همراه شکر در میکسر بریزید و به خوبی هم بزنید، سپس داخل قابلمه بریزید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید و آب آن تبخیر شود. بعد از آنکه مایع غلیظ شد کف روی آن را بگیرید. ژلاتین را در آب سرد حل کنید و سپس بر روی بخار کتری قرار دهید تا بن ماری شود و به مایع اضافه کنید و مجدد هم بزنید تا یکدست شود. مارمالاد را کنار بگذارید تا کامل خنک شود و داخل شیشه در دار بریزید و داخل یخچال نگهداری کنید.