دراژه | Drajeدراژه | Drajeدراژه | Drajeدراژه | Draje
  • دراژه
  • محصولات
    • تافی اینجاست
    • تافی رویتال
    • تافی میلکی
    • تافی اِلِمان
    • تافی فروتِن
    • ژله‌های میوه‌ای
    • ژله‌های رژیمی
    • دسرهای طلایی و کرم‌ها
    • دسرهای میوه ای
    • 2نیم
    • لودویگ
  • درباره دراژه
  • بلاگ
  • تماس با دراژه
  • کاتالوگ

طرز تهیه پاناکوتا طالبی

  • صفحه نخست
  • بلاگ
  • رسپی دسرها
  • طرز تهیه پاناکوتا طالبی

طرز تهیه پاناکوتا طالبی

18 آگوست 2024
طرز تهیه پاناکوتا طالبی

معرفی پاناکوتا طالبی

پاناکوتا یکی از دسرهای محبوب ایتالیایی است که با ترکیب کرم، ژلاتین و شکر تهیه می‌شود. پاناکوتا طالبی با طعم دلپذیر طالبی، تجربه‌ای شیرین و خنک برای روزهای گرم تابستان به ارمغان می‌آورد. در این مقاله، به شما طرز تهیه پاناکوتا طالبی را به طور مرحله‌ای آموزش می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه پاناکوتا طالبی

  1. خامه پرچرب: ١ پیمانه
  2. شیر: ١ پیمانه
  3. شکر: ١/٢ پیمانه
  4. ژلاتین جلی‌دی: ۱ ساشه ۱۱ گرمی (هر بسته پودر ژلاتین جلی‌دی حاوی ۴ ساشه ۱۱ گرمی ژلاتین است)
  5. آب سرد: ۱/۴ پیمانه
  6. پوره طالبی: ۱ پیمانه
  7. وانیل: ۱ قاشق چایخوری
  8. مراحل تهیه پاناکوتا طالبی

۱. آماده‌سازی ژلاتین

۱ ساشه پودر ژلاتین را در ۵۰ میلی‌لیتر آب سرد حل کنید و ۳۰ ثانیه داخل مایکرویو قرار دهید و یا به روش بن ماری بر روی بخار آب قرار دهید تا ژلاتین در آب حل شده و شفاف رنگ شود.

۲. گرم کردن خامه و شیر

خامه و شیر را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا مایع غلیظ شود.

۳. افزودن شکر و وانیل

شکر را به مخلوط خامه و شیر اضافه کرده و هم بزنید تا مایع یکدست شود. سپس وانیل را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.

۴. اضافه کردن ژلاتین

ژلاتین آماده شده را به مایع اضافه کنید و هم بزنید تا ژلاتین به طور کامل حل شود.

۵. افزودن پوره طالبی

مایع را از روی حرارت بردارید و وقتی از دما افتاد پوره طالبی را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تمام مواد با هم ترکیب و یکدست شوند.

۶. ریختن در قالب‌ها

مخلوط پاناکوتا را در قالب‌ بریزید و بگذارید به دمای اتاق برسد. سپس قالب‌ را در یخچال قرار دهید و حداقل به مدت ۴ ساعت بگذارید تا کاملاً بسته شوند.

۷. سرو پاناکوتا طالبی

پس از اینکه پاناکوتا کاملا بست، قالب‌ها را از یخچال خارج کرده و با دقت دسر را از قالب‌ جدا کنید. می‌توانید پاناکوتا را با برش‌های طالبی یا نعنای تازه تزئین کرده و سرو کنید.

نکات مهم در تهیه پاناکوتا طالبی

  • استفاده از خامه پرچرب باعث می‌شود پاناکوتا لطیف و کرمی شود.
  • برای طعم بیشتر، می‌توانید مقداری عصاره طالبی به مواد اضافه کنید.
  • پاناکوتا را در قالب‌ زیبا و مناسب بریزید تا ظاهر جذابی داشته باشد.
جمع‌بندی

با رعایت مراحل بالا، می‌توانید یک پاناکوتای خوشمزه و خنک با طعم طالبی تهیه کنید. این دسر شیرین و لطیف برای مهمانی‌ها و مجالس تابستانی بسیار مناسب است و طعم دلچسبی به مهمانان شما هدیه می‌دهد. امیدواریم از تهیه و سرو این دسر لذت ببرید.

مطالب مرتبط

طرز تهیه دسر عربی
20 اکتبر 2024

طرز تهیه دسر عربی


ادامه مطلب
طرز تهیه کویین دیم )ژله ی نارگیل)
14 اکتبر 2024

طرز تهیه کویین دیم (ژله ی نارگیل)


ادامه مطلب
طرز تهیه دسر پرتقالی خوشمزه و خانگی
13 سپتامبر 2024

طرز تهیه دسر پرتقالی خوشمزه و خانگی


ادامه مطلب

Comments are closed.

تافی ها

  • تافی چیست؟
  • تافی اِلِمان
  • تافی رویتال
  • تافی میلکی
  • تافی اینجاست
  • تافی فروتِن

دسرها

  • ژله‌های میوه‌ای
  • ژله‌های رژیمی
  • دسر‌های میوه‌ای
  • کرم‌ها و دسرهای طلایی
  • دانلود کاتالوگ

تماس با ما

  • ۸۸۵۵۴۴۱۲-۵ (۰۲۱)
  • info@draje.ir
  • تهران، خیابان ولیعصر، پایین‌تر از پارک ساعی، جنب هتل سیمرغ، پلاک 2137، طبقه سوم
© All Rights Reserved Draje.