بیسکوییت خرد شده و کره آب شده را با هم مخلوط کنید، داخل قالب کاپ کیک، کاغذ فرم بگذارید و بیسکویت خرد شده را کف آن بریزید و فشار دهید تا کف کاغذ فرم بچسبد و یک دست شود و قالب را به مدت ۱۵ دقیقه داخل فریزر بگذارید تا کراست چیزکیک سفت شود. پنیرخامهای، خامه، شکر و پودر ماچا را مخلوط کنید. پودر ژلاتین را ابتدا در آب سرد حل کنید و بعد بر روی حرارت و یا داخل مایکرویو قرار دهید تا کامل حل شود و بعد به مایع اضافه کنید. سپس با همزن برقی کمی هم بزنید تا مایع یکدست شود و بر روی لایهی بیسکویت بریزید و ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا ببندد. دسر را با خامهی فرم گرفته پودر ماچا و میوهی دلخواه تزئین و سرو کنید.
* پودر ژلاتین را ابتدا در آب سرد حل کنید و ۵ دقیقه کنار بگذارید تا پودر ژلاتین شکفته شود و بعد به روش بن ماری بر روی بخار آب و یا ۱۵ تا ۲۰ ثانیه داخل مایکرووو قرار دهید تا ژلاتین کاملا در آب حل و شفاف شود.