دراژه | Drajeدراژه | Drajeدراژه | Drajeدراژه | Draje
  • دراژه
  • محصولات
    • تافی اینجاست
    • تافی رویتال
    • تافی میلکی
    • تافی اِلِمان
    • تافی فروتِن
    • ژله‌های میوه‌ای
    • ژله‌های رژیمی
    • دسرهای طلایی و کرم‌ها
    • دسرهای میوه ای
    • 2نیم
    • لودویگ
  • درباره دراژه
  • بلاگ
  • تماس با دراژه
  • کاتالوگ

طرز تهیه چیز کیک نارنگی

  • صفحه نخست
  • بلاگ
  • رسپی دسرها
  • طرز تهیه چیز کیک نارنگی

طرز تهیه چیز کیک نارنگی

21 جولای 2024
طرز تهیه چیزکیک نارنگی

مواد لازم چیزکیک نارنگی

(برای قالب به قطر 20 سانتی متر و ارتفاع 6 سانتی متر)

مواد لازم برای پایه:

۱۸۰ گرم بیسکوییت خرد شده
۱۱۰ گرم کره ذوب شده

مواد لازم برای لایه میانی پنیر

۲۰۰ میلی لیتر شیر پر چرب
۳۰۰ گرم پنیر خامه ای (نوع فیلادلفیا)، در دمای اتاق
خامه فرم گرفته ۱۰۰ گرم
۱۵۰ میلی لیتر آب نارنگی
۱ قاشق چایخوری پوست نارنگی
۱ ساشه ۱۱ گرمی پودر ژلاتین جلی‌دی دراژه
پودر ژلاتين جلى‌دی (حاوى ۴ ساشه ١١ گرمى، ژلاتين خالص گاوی در یک بسته می‌باشد)
شیر ۵۰ میلی لیتر

مواد لازم برای لایه پوشش

۳۵۰ میلی لیتر آب نارنگی تازه
۱ ساشه ۱۱ گرمی پودر ژلاتین جلی‌دی دراژه

طرز تهیه چیز کیک نارنگی

قالب را داخل یک سینی تخت بذارید و دیواره داخلی قالب را با طلق به عرض ۶ سانتی متر بپوشانید. برای اینکه طلق خوب بماند، انتهای آن را با کمی چسب نواری بچسبانید.
کره را به روش بن ماری بر روی حرارت یا داخل مایکروویو (معمولاً حدود ۲۰ تا ۳۰ انیه کافی است) ذوب کنید و بگذارید کمی خنک شود. کره مایع را به بیسکویت خرد شده اضافه کنید و با چنگال یا دست هم بزنید تا خوب یکدست شوند.
این مخلوط را در قالب آماده شده بریزید و با قاشق داخل قالب بریزید و پهن کنید و کمی فشار دهید تا فشرده شود (زیاد فشار ندهید وگرنه مایه را به شکل یک بلوک سفت و سنگین در می آوریم که سپس برش سخت باشد) و داخل یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود.
پودر ژلاتین را در آب سرد حل کنید و بر روی بخار به روش بن ماری بگذارید تا دانه های ژلاتین کامل داخل آب حل شود. در همین حین پنیر خامه ای را با شیر پر چرب و خامه با دور متوسط هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود. در آخر آب و پوست نارنگی را اضافه کرده و کاملاً مخلوط کنید و بر روی لایه ی اول بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا ببندد.
در آخر فقط باید ژله نارنگی را آماده کنیم.
در قابلمه یک سوم آب نارنگی را بریزید و روی حرارت قرار دهید (آب آن باید داغ باشد اما نجوشد) وقتی مایع داغ شد ۱ ساشه پودر ژلاتین که در آب سرد حل کردید را به آن اضافه کنید و بعد از ۵ دقیقه از روی حرارت بردارید و بگذارید تا خنک شود.
مایع ژله نارنگی را روی لایه چیزکیک بریزید و ۳ ساعت داخل یخچال بگذارید تا همه‌ی لایه ها کامل ببندد.
چیزکیک نارنگی را از یخچال خارج کرده و با استفاده از چاقو با احتیاط قالب را از طلق جدا کنید (اگرچه برای سهولت در قالب گیری، دیواره های قالب را با طلق آستر کرده ایم، اما مهم است که چاقو را در امتداد لبه بکشید، زیرا معمولا ژلاتین به آن می چسبد.
دسر را با کمی خامه فرم گرفته و میوه نارنگی به دلخواه تزئین و سرو کنید.

مطالب مرتبط

طرز تهیه دسر عربی
20 اکتبر 2024

طرز تهیه دسر عربی


ادامه مطلب
طرز تهیه کویین دیم )ژله ی نارگیل)
14 اکتبر 2024

طرز تهیه کویین دیم (ژله ی نارگیل)


ادامه مطلب
طرز تهیه دسر پرتقالی خوشمزه و خانگی
13 سپتامبر 2024

طرز تهیه دسر پرتقالی خوشمزه و خانگی


ادامه مطلب

Comments are closed.

تافی ها

  • تافی چیست؟
  • تافی اِلِمان
  • تافی رویتال
  • تافی میلکی
  • تافی اینجاست
  • تافی فروتِن

دسرها

  • ژله‌های میوه‌ای
  • ژله‌های رژیمی
  • دسر‌های میوه‌ای
  • کرم‌ها و دسرهای طلایی
  • دانلود کاتالوگ

تماس با ما

  • ۸۸۵۵۴۴۱۲-۵ (۰۲۱)
  • info@draje.ir
  • تهران، خیابان ولیعصر، پایین‌تر از پارک ساعی، جنب هتل سیمرغ، پلاک 2137، طبقه سوم
© All Rights Reserved Draje.