ژله انگور را طبق دستور داده شده روی جعبه آماده کنید و داخل ظرفی مربع شکل بریزید و بگذارید درون یخچال ببندد سپس به صورت مکعبهای یک اندازه برش بزنید.
برای تهیه کرم در قابلمهای کوچک، نشاسته ذرت و شکر را با هم مخلوط کنید و شیر را به تدریج به آن اضافه و مخلوط کنید و مایه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. کره و وانیل را اضافه کنید و مایه را از روی حرارت بردارید و روی کرم را با کیسه نایلونی بپوشانید و بگذارید خنک شود.
داخل لیوان یا ظرف سرو مقداری کیک خرد شده، بریزید و روی آن مقداری کرم بریزید، سپس مقداری ژله و انگور یاقوتی و میوههای خرد شده بریزید. به همین ترتیب ادامه دهید تا ظرف سرو پر شود. سپس روی آن را با خامه فرم گرفته تزیین و سرو کنید