دراژه | Drajeدراژه | Drajeدراژه | Drajeدراژه | Draje
  • دراژه
  • محصولات
    • تافی اینجاست
    • تافی رویتال
    • تافی میلکی
    • تافی اِلِمان
    • تافی فروتِن
    • ژله‌های میوه‌ای
    • ژله‌های رژیمی
    • دسرهای طلایی و کرم‌ها
    • دسرهای میوه ای
    • 2نیم
    • لودویگ
  • درباره دراژه
  • بلاگ
  • تماس با دراژه
  • کاتالوگ

مزایا ژله ژلاتین

  • صفحه نخست
  • بلاگ
  • مقالات
  • مزایا ژله ژلاتین

مزایا ژله ژلاتین

16 جولای 2023
مزایا ژلاتین

مزایا ژلاتین

وقتی به غذای سالم فکر می کنید، ممکن است ژله را در آن دسته مواد غذایی قرار ندهید. اما ژله بیشتر از یک میان وعده و یک دسر ساده برای مهمانی ها اهمیت دارد.

ژله از ماده ای به نام ژلاتین تهیه می شود که این ماده حاوی پروتئین است و مصرف این ماده غذایی حاوی پروتئین و آمینواسید نقش موثری در استخوان سازی و رشد به ویژه برای کودکان دارد.

ژلاتین یک پروتئین خوراکی است که از فرآوری کلاژن که ساختمان اصلی تشکیل دهنده تاندون ها، پوست و استخوان مهره داران است، بدست می آید. ژلاتین از هیدرولیز کلاژنی که در پوست، استخوان و بافت پیوندی حیوانات وجود دارد، تهیه می‌شود. این مواد در آب جوش حل می‌شوند و تولید ژلاتین می‌کنند.

ژلاتین ماده‌ای جامد، ترد، شفاف و بدون ‌بو و بدون طعم است. این ماده فاقد قند، چربی است. جدول ترکیبات ژلاتین:
پروتئین: 90-84 درصد
نمک معدنی: 2-1 درصد
آب: 15 – 8 درصد

ماده اصلی تشکیل دهنده ژله ژلاتین است، که با رنگ و طعم دهنده‌های خوراکی ترکیب شده و این دسر خوشمزه را می‌سازد.

فواید ژله برای کودکان

ژله علاوه بر اینکه یک دسر خوشمزه و دارای ظاهر جذاب برای کودکان است، همچنین میتواند یک خوراکی مفید برای تقویت مفاصل، غضروف ها و استخوان های آنها باشد. ژلاتین باعث تقویت و رشد استخوان های کودکان به ویژه در سنین رشد می شود و به بدن کمک می کند تا کلسیم را جذب و استخوان ها را قوی نگه دارد و از پوکی استخوان در بزرگسالی جلوگیری کند.

همه ما باید در برنامه غذایی از ژله که به عنوان منبع ریز مغذی ها است استفاده کنیم. مصرف ژله برای کودکان و سالمندان اهمیت بالایی دارد.

تامین پروتئین بدن

یکی از مزایای ژلاتین این است که حاوی پروتئین بالایی می باشد. ماده ای مفید و مغذی که بدن به میزان بالایی به آن احتیاج دارد. بعضی از منابع حیوانی حاوی پروتئین و همچنین دربردارنده مقادیر قابل توجهی چربی ناسالم هستند که مزیت ژلاتین علاوه بر اینکه دارای پروتئین بالا است، فاقد هرگونه چربی است.

بهبود هاضمه

ژله با آب موجود در معده ترکیب می شود و به حرکت مناسب غذا از طریق سیستم گوارشی کمک کند. گلایسین موجود در ژلاتین می تواند پوششی سالم در معده بوجود بیاورد. هم چنین سبب تحریک ایجاد شیره معده می شود و هضم مواد غذایی را در سیستم گوارش آسان می کند. ژلاتین درون ژله به ترشح اسید معده و بازسازی دیواره آن کمک می کند و این پروسه هضم، موجب افزایش سطح سلامت معده و دستگاه گوارش می شود. از سویی دیگر، ژلاتین به حفظ عملکرد سالم روده‌ها کمک می‌کند.

تقویت استخوان ها

ژلاتین حاوی لیزین است که برای تقویت استخوان ها نقش بسزایی دارد. لیزین در جذب کلسیم و قوی ماندن استخوان ها به بدن کمک می کند. همچنین سبب جلوگیری از بروز پوکی استخوان می شود. نکته مهم در مورد لیزین این است که بدن ما قادر به تولید لیزین نیست، بنابراین اضافه کردن آن به رژیم غذایی و تامین آن در بدن ضروری است. و یکی از راه های بالا بردن لیزین در بدن اضافه کردن ژلاتین به رژیم غذایی است. همچنین ژله باعث بهبود ساختار و تراکم استخوان ها می شود همچنین از احتمال ابتلا به بیماری های استخوانی مثل پوکی استخوان نیز جلوگیری می کند.

تقویت مفاصل

ژلاتین به دلیل داشتن کلاژن باعث افزایش سلامت مفاصل می شود و معمولا از ژلاتین برای کمک به کاهش درد بعد از ورزش استفاده می شود. ژلاتین خطر ابتلا به بیماری های مفصلی مثل آرتریت و پوکی استخوان را کاهش می دهد و همچنین سبب کاهش درد و بهبود عملکرد مفاصل در افراد مبتلا به آرتروز شود.

موثر در کاهش وزن

ژلاتین در کنترل وزن بسیار موثر بوده چون یک منبع غنی از پروتئین است و وقتی به عنوان میان وعده استفاده شود باعث می شود برای مدت طولانی تری احساس سیری کنید و باعث کاهش اشتها در وعده غذایی اصلی می شود. برای داشتن یک رژیم غذایی سالم می‌توانید از ژله رژیمی بدون قند جلیدی هم استفاده کنید.

حفظ حجم عضلانی

ژلاتین موجود در ژله به دلیل پروتئین خالص بودن به حفظ بافت عضله که از پروتئین تشکیل شده کمک می کند.

بهبود سلامت پوست

ژلاتین موجود در ژله حاوی مقادیر قابل توجهی کلاژن می باشد. مصرف کلاژن به داشتن پوست سالم  کمک می کند و باعث جوانسازی پوست می شود. با بالا رفتن سن، به طور طبیعی تولید کلاژن در بدن کاهش پیدا می کند و باعث مواردی مانند شل شدن پوست را در پی دارد. با افت کلاژن در بدن بر روی پوست قسمتهای مختلف بدن و به خصوص پوست صورت، چین و چروک و خطوط ایجاد می شود. بنابراین ژلاتین با دارابودن کلاژن تا حدودی می تواند به صورت طبیعی برای بهبود ظاهر پوست مفید باشد.

همچنین ژله حاوی آمینواسیدهای طبیعی می باشد که برای پوست مفید هستند و به بازسازی وساخت سلولهای جدید در بدن کمک می کنند. همچنین سبب پیشگیری از نمایان شدن علائم پیری پوست می شوند. علاوه بر این ژله دارای رده هایی از اینوزیتول و نیاسین است که سبب جلوگیری از بروز برخی ناهنجاری های پوستی می شوند. وجود کلاژن در ژلاتین ژله باعث افزایش خاصیت ارتجاعی و سفتی پوست می شود.

پر شدن صورت

مصرف ژله به صورت ناشتا و مرتب باعث پر شدن صورت می شود. کلاژن موجود در ژله باعث آبرسانی بالا به پوست می شود و با افزایش رطوبت داخل پوست باعث باز شدن بافت چروک پوست می کند و پوست صورت صاف تر و پرتر ظاهر می شود. مصرف ژله با کمک به ترمیم و بازسازی سلول های پیر و آسیب از بروز نشونه های چین و چروک نیز جلوگیری می کند.

کمک به سلامت مو

ژلاتین موجود در ژله با دارابودن مقادیر بالای اسید فولیک می تواند برای سلامت مو سودمند باشد و سبب زخیم شدن تار مو و تقویت فولیکول مو و در نتیجه باعث کاهش ریزش مو می شود.

استحکام دندان ها و ناخن ها

دندان از مینا و کلاژن تشکیل شده است. کلاژن  موجود در ژلاتین دندان‌ های ‌ما را تقویت می‌کند و محکم داخل لثه ها نگه می‌دارد. بنابراین مصرف به اندازه‌ی ژلاتین مستقیما بر تقویت دندان‌ ها تاثیرگذار خواهد بود. کلاژن بدن را قادر می‌سازد مواد مغذی موجود در خوراکی‌ ها را به بهترین شکل جذب کند. به عبارت دیگر، به کمک کلاژن، دندان‌های ما نیز به اندازه‌ی کافی از مواد مغذی ناشی از متابولیسم سوخت و ساز بدن بهره‌مند می‌شوند.

تقویت سیستم ایمنی بدن

پرولین یکی دیگر از اسید آمینه های موجود در ژلاتین ژله است که این اسیدآمینه در بهبود عملکرد دستگاه ایمنی نقش مهمی دارد. بنابراین ژله حاوی ژلاتین یک انتخاب خوب برای حفظ سلامت بدن می باشد.

ژله میوه‌ای رژیمی جلی‌دی

ژله‌های بدون شکر جلی‌دی در ۶ طعم انار، آلوئه ورا، توت فرنگی، بلوبری، شاهتوت و پرتقال

حاوی پروتئین به دلیل ژلاتین موجود و ویتامین ث

یک دسر مفید و خوشمزه به خصوص برای کسانی که رژیم غذایی بدون قند و سلامت دارند

ژله‌های بدون شکر جلی‌دی ۲۵ گرم و سبک تر از بسته ژله‌های نرمال است ولی نتیجه نهایی همان است. هر دو با ۲ لیوان آب تهیه می‌شوند و برای سرو ۴ تا ۶ نفر می‌باشد. دلیل وزن کمتر حذف شکر و تفاوت ترکیبات درآن است.

مطالب مرتبط

بادام زمینی دو نیم

بادام زمینی دو نیم

4 می 2025

چرا بادام زمینی 2 نیم بهترین میان وعده است؟


ادامه مطلب
9 مارس 2025

معرفی دسرهای جدید دراژه


ادامه مطلب
تافی فروتن

تافی فروتن

8 مارس 2025

فرآیند تولید تافی‌های روکش‌دار با طعم و شکل میوه در دراژه


ادامه مطلب

Comments are closed.

تافی ها

  • تافی چیست؟
  • تافی اِلِمان
  • تافی رویتال
  • تافی میلکی
  • تافی اینجاست
  • تافی فروتِن

دسرها

  • ژله‌های میوه‌ای
  • ژله‌های رژیمی
  • دسر‌های میوه‌ای
  • کرم‌ها و دسرهای طلایی
  • دانلود کاتالوگ

تماس با ما

  • ۸۸۵۵۴۴۱۲-۵ (۰۲۱)
  • info@draje.ir
  • تهران، خیابان ولیعصر، پایین‌تر از پارک ساعی، جنب هتل سیمرغ، پلاک 2137، طبقه سوم
© All Rights Reserved Draje.