مواد لازم برای تهیه دسر ميوهای نارگیل و موز:
پودر دسر ميوهای جلیدی (نارگیل): ۲ بسته
پودر ژله موز جلیدی: ۱ بسته
شیر: ۸۰۰ میلیلیتر
آب جوش: ۴۰۰ میلی لیتر
پودر نارگیل: ۵۰ گرم
طرز تهیه دسر ميوهای نارگیل و موز:
ابتدا ۲ بسته پودر دسر میوهای نارگیل رو داخل ۴ لیوان شیر سرد حل کنید و بعد بر روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید. مایع رو داخل قالب بریزید و ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا ببندد.
در این فاصله پودر ژله موز را داخل آب جوش حل کنید و کنار بگذارید تا در دمای محیط خنک شود و بعد بر روی لایهی اول بریزید و مجدد ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا ببندد.
دسر را برگردانید روی آن را با پودر نارگیل تزئین و سرو کنید.