دراژه | Drajeدراژه | Drajeدراژه | Drajeدراژه | Draje
  • دراژه
  • محصولات
    • تافی اینجاست
    • تافی رویتال
    • تافی میلکی
    • تافی اِلِمان
    • تافی فروتِن
    • ژله‌های میوه‌ای
    • ژله‌های رژیمی
    • دسرهای طلایی و کرم‌ها
    • دسرهای میوه ای
    • 2نیم
    • لودویگ
  • درباره دراژه
  • بلاگ
  • تماس با دراژه
  • کاتالوگ
  • EN

طرز تهیه پاناکوتا

  • صفحه نخست
  • بلاگ
  • رسپی دسرها
  • طرز تهیه پاناکوتا

طرز تهیه پاناکوتا

17 نوامبر 2021
طرز تهیه پاناکوتا

طرز تهیه پاناکوتا

این یک دستورالعمل کلاسیک برای پاناکوتای ایتالیایی آسان و خامه‌ای است. این بهترین دستور پخت برای زمانی است که به یک دسر چشم‌گیر، جذاب و سریع نیاز داریم.

پاناکوتا سفر خود را چگونه آغاز کرده؟

پاناکوتا یک دسر معروف ایتالیایی است که در رستوران‌ها و هتل‌های ایتالیا سرو می‌شود. اکنون در سراسر جهان محبوبیت پیدا کرده است و دسر مورد علاقه بسیاری از افراد است. کلمه پاناکوتا به «خامه پخته‌شده» ترجمه می‌شود. همانطور که ترجمه نشان می‌دهد، دسر حاوی خامه‌ای است که با ژلاتین شیرین و غلیظ‌ شده است. سپس مخلوط را در قالب گذاشته و روز بعد سرد سرو می‌شود. اغلب، خامه با طعم وانیل، قهوه و طعم‌های دیگر طعم‌دار می‌شود.

تا دهه ۱۹۶۰، نام این دسر در هیچ کتاب آشپزی ایتالیایی وجود نداشت. با این حال، هنگامی‌که کسی در مورد دسرهای سنتی منطقه شمالی ایتالیایی Piedmont صحبت می‌کند، اغلب به آن اشاره می‌شود. حتی برخی معتقدند که دسر در اوایل دهه ۱۹۰۰ توسط یک زن مجارستانی اختراع شده است. پاناکوتا در فهرست غذاهای سنتی منطقه در سال ۲۰۰۱ منطقه پیمونت گنجانده شده است.  در دهه ۱۹۹۰ بود که این دسر در ایالات متحده واقعاً مشهور و مد شد. از آن زمان تاکنون این دسر در سراسر جهان مشهور است.

ژلاتین چیست و در پاناکوتا چگونه عمل می‌کند ؟

ژلاتین از دانه‌های ریز و بدون رنگ و طعمی ساخته می‌شود و به عنوان یک عامل غلیظ کننده استفاده می‌شود. بسته به منطقه شما، ژلاتین ممکن است در جعبه های حاوی ۲ یا بیشتر پاکت به فروش برسد. یک پاکت معمولا حاوی ۷-۱۴ گرم ژلاتین است.

برای استفاده از ژلاتین ابتدا آن را روی آب سرد می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم چند دقیقه بماند تا نرم شود. در این فاصله مخلوط خامه خود را با حرارت دادن خامه و شکر و وانیل با هم در قابلمه آماده می‌کنیم تا داغ شود و شکر حل شود. بعد از داغ شدن، ژلاتین نرم‌شده را اضافه می‌کنیم و بلافاصله هم می‌زنیم تا یک‌دست شود.

ژلاتین را نمی‌توان از دستور دسر حذف کرد، زیرا بدون آن پاناکوتا سفت نمی‌شود. پاناکوتا حداقل ۴ ساعت طول می‌کشد تا بسته شود، اما این بستگی به اندازه ظرف‌های شما دارد.

چگونه دسر پاناکوتا را آماده کنیم؟

  • شیر را در یک کاسه کوچک بریزید و پودر ژلاتین را به آن اضافه کنید. کنار بگذارید.
  • در یک قابلمه، خامه غلیظ و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. با دقت به جوش بیاورید، زیرا خامه به سرعت سرریز می‌شود. ژلاتین و شیر را داخل خامه بریزید و هم بزنید تا کاملا حل شود. یک دقیقه بپزید و مدام هم بزنید. از روی حرارت بردارید.
  • ظرف‌های شیشه‌ای کوچک را بدون پوشش در دمای اتاق خنک کنید. وقتی خنک شد روی آن را با پلاستیک بپوشانید و حداقل ۴ ساعت در یخچال بگذارید، اما ترجیحا یک شب قبل از سرو این کا را انجام دهید.

خبر خوب این که به جای تهیه این محصولات و زمان گذاشتن برای آماده کردن این دسر دوست‌داشتنی می‌توانیم محصول پاناکوتا دراژه رو تهیه کنیم و از طعم خاص و منحصر به فردش در کنار دوستان و عزیزانمون لذت ببریم.

فقط کافیه پودر دسر پاناکوتا دراژه رو در دو لیوان (۵۰۰ میلی لیتر ) شیر سرد حل کنید و بر روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا به جوش بیاید و در قالب مورد نظر بریزید. این دسر خوشمزه را به مدت ۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا ببندد. دسر را از یخچال خارج کنید و قبل از سرو سس توت‌فرنگی داخل بسته را بر روی دسر بریزید و بعد نوش جان کنید.

با دسر تیرامیسو و کرم بروله و دستور تهیه آن‌ها نیز آشنا شوید.

مطالب مرتبط

طرز تهیه دسر عربی
20 اکتبر 2024

طرز تهیه دسر عربی


ادامه مطلب
طرز تهیه کویین دیم )ژله ی نارگیل)
14 اکتبر 2024

طرز تهیه کویین دیم (ژله ی نارگیل)


ادامه مطلب
طرز تهیه دسر پرتقالی خوشمزه و خانگی
13 سپتامبر 2024

طرز تهیه دسر پرتقالی خوشمزه و خانگی


ادامه مطلب

Comments are closed.

تافی ها

  • تافی چیست؟
  • تافی اِلِمان
  • تافی رویتال
  • تافی میلکی
  • تافی اینجاست
  • تافی فروتِن

دسرها

  • ژله‌های میوه‌ای
  • ژله‌های رژیمی
  • دسر‌های میوه‌ای
  • کرم‌ها و دسرهای طلایی
  • دانلود کاتالوگ

تماس با ما

  • ۸۸۵۵۴۴۱۲-۵ (۰۲۱)
  • info@draje.ir
  • تهران، خیابان ولیعصر، پایین‌تر از پارک ساعی، جنب هتل سیمرغ، پلاک 2137، طبقه سوم
© All Rights Reserved Draje.