نشاسته ذرت را در شیر سرد حل کنید و خامه، زعفران دم شده و ژلاتین (پودر ژلاتین را ابتدا در آب سرد حل کنید و ۲۰ ثانیه داخل مایکروویو قرار دهید) را اضافه کنید و هم بزنید و بعد بر روی حرارت ملایم قرار دهید و مداوم هم بزنید تا مایع غلیظ شود. کمی که از دما افتاد داخل نون آماده تارت بریزید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود.
پودر ژلاتین را ابتدا در آب سرد حل کنید و ۵ دقیقه کنار بگذارید تا پودر ژلاتین شکفته شود و بعد به روش بن ماری بر روی بخار آب و یا ۱۵ تا ۲۰ ثانیه داخل مایکرووو قرار دهید تا ژلاتین کاملا در آب حل و شفاف شود.
این دسر را به عنوان شیرینی با چای سرو کنید و لذت ببرید.