زرده تخم مرغ را به همرا پودر دسر نارگیل با همزن دستی بزنید تا مخلوط شوند. شیر را به تدریج به آن اضافه کنید و با همزن دستی بزنید تا یکدست شود. یک پیمانه از پودر نارگیل را اضافه کنید و مایه را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. مراقب باشید در حین طبخ مایه به هیچ وجه نجوشد. مایه را بین ظروف سرو تقسیم کنید و داخل یخچال قرار دهید تا ببندد.
برای تهیه مرنگ سفیده تخم مرغ و وانیل را در ظرف نسوزی بریزید و روی حرارت بخار آب جوش قرار دهید و با دور تند همزن برقی بزنید تا کف کند. شکر را به تدریج اضافه و هم زمان با همزن بزنید تا مرنگ فرم بگیرد و ذرات شکر محو شود. سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود و داخل قیف با سر ماسوره ساده بریزید.
روی دسر را با مرنگ تزیین کنید و در صورت دسترسی به مشعل دستی روی آنها را طلایی کنید. روی دسر را با میوههای گرمسیری تزیین کنید.