[vc_row][vc_column][vc_column_text]برای دلپذیر کردن یک عصر زمستانی در کنار خانواده و دوستان تهیه کرم بروله میتواند انتخاب مناسبی باشد.
این دسر کاستارد معمولا از زرده تخممرغ، خامه، کمی شکر و وانیل با پوسته سفت و تافی تشکیل شده است که آن را خاص و منحصر به فرد میکند.
تاریخچه دسرکرم بروله کاملاً نامشخص است و کشورهایی مانند انگلیس، اسپانیا و فرانسه همگی ادعا میکنند که در به وجود آمدن این دسر شیرین دستی داشتهاند. با این حال، اکثر مورخان غذا و آشپزی با این واقعیت موافق هستند که کاستارد از قرون وسطی به خوبی شناخته شده بود و دستورالعملهای غذایی برای کاستارد برای قرنها در سراسر اروپا پخش میشد. اسپانیاییها ادعا میکنند که این دسر را در اوایل قرن هجدهم با نام معروف به کرم کاتالانا اختراع کردهاند، در حالی که انگلیسیها نیز ادعا میکنند که این دسر اختراع آنها از قرن هفدهم است که به آن خامه سوخته میگفتند. در اواخر دهه ۱۸۰۰، اصطلاح فرانسوی دسر کرم بروله معروف شد. در واقع کرم بروله در زبان فرانسوی به معنای “خامه سوخته” است! اما همانطور که مشخص است، فرانسه تنها یکی از کشورهای اروپایی است که میگویند کرم بروله مورد علاقه خود را ارائه کردهاند.
اگر زمان لازم برای تهیه این دسر را ندارید، در ادامه راهحلی ساده برای داشتن دسرهایی فوقالعاده جذاب و خوشمزه پیش روی شما خواهیم گذاشت.
انواع دسرهای طلایی و کرمها، ژله و دسرهای میوهای دراژه به شما کمک میکنند تا در سریعترین زمان ممکن یک میز دسر فوقالعاده آماده کنید. همچنین میتوانید دستور تهیه ساده تیرامیسو و پاناکوتا را نیز بخوانید.
منبع: شرکت صنایع غذایی دراژه[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]