برای دلپذیر کردن یک عصر زمستانی در کنار خانواده و دوستان تهیه کرم بروله میتواند انتخاب مناسبی باشد.
این دسر کاستارد معمولا از زرده تخممرغ، خامه، کمی شکر و وانیل با پوسته سفت و تافی تشکیل شده است که آن را خاص و منحصر به فرد میکند.
کرم بروله
تاریخچه دسرکرم بروله کاملاً نامشخص است و کشورهایی مانند انگلیس، اسپانیا و فرانسه همگی ادعا میکنند که در به وجود آمدن این دسر شیرین دستی داشتهاند. با این حال، اکثر مورخان غذا و آشپزی با این واقعیت موافق هستند که کاستارد از قرون وسطی به خوبی شناخته شده بود و دستورالعملهای غذایی برای کاستارد برای قرنها در سراسر اروپا پخش میشد. اسپانیاییها ادعا میکنند که این دسر را در اوایل قرن هجدهم با نام معروف به کرم کاتالانا اختراع کردهاند، در حالی که انگلیسیها نیز ادعا میکنند که این دسر اختراع آنها از قرن هفدهم است که به آن خامه سوخته میگفتند. در اواخر دهه ۱۸۰۰، اصطلاح فرانسوی دسر کرم بروله معروف شد. در واقع کرم بروله در زبان فرانسوی به معنای “خامه سوخته” است! اما همانطور که مشخص است، فرانسه تنها یکی از کشورهای اروپایی است که میگویند کرم بروله مورد علاقه خود را ارائه کردهاند.
طرز تهیه کرم بروله
- ابتدا فر را با دمای ۳۲۵ درجه گرم کنید.
- داخل یک کاسه زرده تخممرغ، وانیل و پودر شکر را با همزن به خوبی هم بزنید. خامه را داخل یک قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. وقتی اطراف خامه شروع به حباب انداختن کرد، آن را از روی حرارت بردارید. خامه را کم کم به مخلوط زرده و پودر شکر اضافه کرده و مخلوط کنید.
- مخلوط آماده شده را داخل قالبها بریزید. قالبها را داخل سینی فر قرار داده و سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید و آبجوش را داخل سینی بریزید.
- قالبها را از داخل آب بردارید. اجازه دهید ۵ دقیقه خنک شوند. سپس داخل یخچال به مدت حداقل چهار ساعت قرار دهید.
- بعد از چند ساعت دسرها را از یخچال خارج کرده و یک لایه نازک شکر روی هر ظرف بپاشید. سعی کنید که حتما از شکر دانه ریز استفاده کنید که لایه کاراملی شده بهتری داشته باشید. قالبها را تکان دهید تا شکر به طور یکنواخت روی سطح دسر پخش شود.
- مجددا حرارت بالای فر را روشن کنید. قالبها را داخل سینی فر چیده و سینی را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در بالاترین طبقه فر قرار دهید. شکرهای روی کرم باید کاملا کاراملی و ذوب شوند در حالی که خود کرم نباید در اثر حرارت آب شود. بعد از کاراملی کردن شکر باز هم باید کرم را داخل یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود. این مرحله باید کمتر از ۳۰ دقیقه باشد تا لایه شکر کاراملی شده، ترد و شکننده بودن خودش را از دست ندهد.
اگر زمان لازم برای تهیه این دسر را ندارید، در ادامه راهحلی ساده برای داشتن دسرهایی فوقالعاده جذاب و خوشمزه پیش روی شما خواهیم گذاشت.
انواع دسرهای طلایی و کرمها، ژله و دسرهای میوهای دراژه به شما کمک میکنند تا در سریعترین زمان ممکن یک میز دسر فوقالعاده آماده کنید. همچنین میتوانید دستور تهیه ساده تیرامیسو و پاناکوتا را نیز بخوانید.